MemoryHackers Tayfası İtiraf Paylaşıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düzce
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İlk itiraf benden olsun umarım yasaklanmam :D

2016 yıllarında internet kafelerde wolftteam tabi çok popüler, o zamanda bizlerde veletiz neyin ne olduğunu bilmiyoruz.
Sonra bu siteyle tanıştım internet kafede hileyi bi açtım, herkes benim masamı izliyor benim g*t havaya nasıl kalkıyor ama :D

Sonra hileyi 5 tlye satıyordum tüm internet kafeye :DD

Moderatörün son düzenlenenleri:

yse

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
süpermis

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Biz iki kişi pc başındaydık interne kafede arkadaş fiş çekiyordu bende vuruyordum ahahhaajajaja

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iftira yanlış yazmışın la itiraf olarak editle

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çocukken internet kafade millet metin2 şifresini girerken bastığı tuşlara bakıp kağıda not almaya çalışıyordum sonra da hesabı boşaltıyordum. Hatta tramola vardı o zamanlar 1 tane +9 Büyük baltaya çökmüştüm daha 18 leveldim ben ama 40 level olamadan oyunu bırakmıştım :/

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İftira ne ? İtiraf yaz bari yanlış anlasilcak Vakit Varken konu başlığını değiştir :d
Her zaman gittiğim internet kafede zaten bay Legend sen misin diyorlar zaten bana internet kafedeki çoğu oyuncuya hileyi ben öğrettim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Biz lisede ingilizce dersinde sesli sınav olacaktık Akılla tahtanın kulaklık girişine bir tane kulaklıktan kulaklık girişini kopartıp görünmeye şekilde takmıştık bunu yaptığımız için akıllı ekrandan ses gelmiyordu bu sayede sözlüyü yapamamıştık :d

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çok şükür kimseye iftira atmadım :D İtiraf olarak çocukken kadın pedlerini altına işiyorlar sandığım için takıyorlar diye düşünüyordum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
itiraf demeyi unuttun galiba yanlis yazmissin ama tebrikler 15 yillik en büyük *** kazandin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İnternet kafede ana bilgisayardan eskiden joypara alış verişi olurdu ana bilgisayardan kendime 50k joypara atmıştım o dönem ve baya bi envanter dizmiştim adam içeri gitmişti o sırada ve ekran açıktı yaptığım hareketten bir süre sonra çok utanmıştım ailemden kimse bilmez ama gidip birkaç gün sonra adama parasını verip özür dilemiştim ve teşekkür edip tekrar jp göndermişti :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ortaokul 1 deyken yanımda bitane kız vardı kiloluydu bayaa bir dersteyken sıranın altı su içinde kalmıştı ve kötü bir koku yükseliyodu meğer bu kız altına işemiş bende sesimi çıkarmadım öğretmene söyleyeyim demiştim konuşmamıştı hırkasını beline bağlamıştı öyle oturmuştu sırada bir gün öyle geçti

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çocukken bakkaldan 2 tane (biri kardeşime) Cino çalmıştım Allah affetsin hemde portakallı 😊

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
7 yıllık ilişkşim var çok mutluyum çok ta iyi bir eş oldu bana kendisini çok severim ama aklıma geldikçe hala unutamadığım 8 yıl önceki ilişkim var bi çare bulamadım

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
okulda kendi yazdığım bluetooth spam koduyla tüm telefonlara aynı anda 300 bildirim göndermiştim tabi ozamanlar bluetooth spam koruması gibi şeyler gelişmemiş kolayca bypasslanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...