bu şekilde yaptım belki tema olarak eklenebilir bence bu renkler çok iyi gider
(isteyen olursa ana sayfayı komple değiştirebilirim. logo css kodlarında değişmiyordu kendim düzenleyip ekledim)
Yani bence de, çünkü mavi ve tonları evet gri de öyle biraz ama hem yormuyor, hem de rahat bakıyorsun. Sürekli burada bulunabilirsin, okuyabilirsin gibi gibi...Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama opaklığı fazla buldum gözü ağrıtabilir. Şahsen ben eskisi ile dark arasında gidip geliyorum bir onu bir ötekisini kullanıyorum. Ama kabul edileceğini sanmıyorum vazgeç brom![]()
Aynen öyle. Saatlerce bakabilirsin bir sıkıntı yaratmaz neredeyse. Ama böyle göz alıcı bir renk olursa 15dakikadan fazla bakamazsın.Mavi ve tonları insanı rahatlatıyor arkadaşlar, bu renk tonu şu an daha iyi
Post automatically merged:
Yani bence de, çünkü mavi ve tonları evet gri de öyle biraz ama hem yormuyor, hem de rahat bakıyorsun. Sürekli burada bulunabilirsin, okuyabilirsin gibi gibi...
ahhaahhahaha tmm knk vazgeçeçemkanka sadece şunu izle tepkim bu
benimde favorim ama birazdaha iyi olabilirdiBence şuan ki renk güzel ama Siyah favorim
Eski temayi nasil kullanıyorsunuz ?reis rengi gayet hoş duruyor ama ben eskiyi kullanıyorum daha güzel old hissediyom nedimi
dostum yanlışlıkla bişeye tıkladım olduEski temayi nasil kullanıyorsunuz ?
isteyerek yapmadım bende anlamadımdostum yanlışlıkla bişeye tıkladım oldu
yukarıda blue yazıyor arama simgesinin yanında orada old var ona tıklarsan kullanırsınEski temayi nasil kullanıyorsunuz ?