MemoryHackers Uygulaması Tespit Edildi ! wolftü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bildiğimiz gibi envater hack ban atırmıyor yazmışlar envater hackla girdim ban yedim ben başka bir hile kulanmadım rebon zaten çalışmıyor bende onu hiç kulanamadım neyse konuya dönelim Orjinal hesabımla girdim ban yedim neyse önemlideğil slotlar açıktı kalkınca oynarım artık envater hack banmı atıyor ? 2 resim ekliyom iyice bakın (Not)wolftü bölümünü bulamadım kusura bakmayın gözlerimde sorun var memoryhackers.png2.PNG

Üye
7 HİZMET YILI
Hiç hile kullanmadın sanırım ? hangi hile olursa olsun 'BAN' Yersin dostum. bansız bir hile bulamazsın :) Hile kullanıyosan sonuçlarınada katlanıcaksın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Xigncode dolduğu andan itibaren pc'ni taramaya başlıyor. BLoodRappeR'in kanalında , Og_GLobaLL ve Teagen ile olan bi videosu var. Orada söğlüyorlar. Biz oyuna girdiğimizden itibaren pcmizde açık olan ne varsa goglanıyormuş. Ona göre ban atıyorlarmış.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu arada Memoryhackers yetkilileri ne diyor onada bak. Hile kullanılırsa tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir yazıyor. Onuda buraya ss al at kendini haklı çıkarmaya çalışma ki büyük ihtimal has hesabını ekipmanı var diye oynuyorsun. wolftü oynamasını bilen bi kişi için Karakter'den ziyade silah'ın önemli olduğunu bilmen gerekir

Üye
7 HİZMET YILI
Lütfen yardım.. Oyuna giriyorum 1, 2 el rahatca giredikten sonra hiçbir hata vermeden aniden atıyor bunun çözümü nasıl olur uyumluluk sorunu mu vardır programla ve bilgisayarımın arasında yoksa programın kendi hatası mıdır? lütfen yardım edin 2 saattir oyundan çık gir yapıyorum şu hileyi ya adam gibi yapın yada hiç yapmayın, ücretsiz bir şekilde kullanıyoruz bunu kullanan sadece ben değilim ama etmeyin be yazıktır kaç kişi var giriyor çıkıyor sinirleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...