- Konuyu başlatan
Griffin Premium
teşekkürlerGüzel Olmuş Ellerine Sağlık
teşekkürlerGüzel Olmuş Ellerine Sağlık
Ben anlamıyorum reis o işlerdenKanka müsait olduğun zaman QT'ye geçirelim bunu![]()
Genelde isteyen olursa özelden veriyorum dostum fakat bunu kaydetmeyi unutmuşumÇok cool duruyor bazı editlerini psd halinde paylaşırmısın bizde yararlanalım![]()
Photoshop sadeceHangi Programdan Yapıyorsun ?
@ShitricÇok güzel olmuş eline emeğine sağlık dostum. (bunu çaldım haberin olsun kullanırım ben bu tasarımı
)
Çok güzel yapmıssın ellerine sağlık
baya güzel
Kaliteli ve ideal tasarım olmuş gerçekten. Ellerine sağlık :')
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beylerGayet Güzel Ve Başarılı Bence
"Sen "Yapabilir misin?" de ve izle" Demeyi Çok İsterdim Çünkü Boş Vaktim Yeterince Yok
kodlamaktan bahsediyordum"Sen "Yapabilir misin?" de ve izle" Demeyi Çok İsterdim Çünkü Boş Vaktim Yeterince Yok.
Ben koda dökebilirim ama bununla uğraşacak kadar boş vaktimin kalacağını pek düşünmüyorum son iki gün zar zor boş vakit buldum onda da kafa dinliyorumkodlamaktan bahsediyordumyoksa ben de koda dökemiyorum
Teşekkürler dostum ben de basit olarak koda dökerim de menü vs. fakat yükleme olayları felan sakatBen koda dökebilirim ama bununla uğraşacak kadar boş vaktimin kalacağını pek düşünmüyorum son iki gün zar zor boş vakit buldum onda da kafa dinliyorum. (Buna Cevap Verirsen 1000. Yorumun Olacak Şimdiden Hayırlı Olsun Dostum
..)
Mükemmel umarım yeni MemoryUI ye bunu eklerler![]()
Bence Çok güzel olmuş eline sağlık
NAYS...Anlatmaaaaa hic gerekh yokh görüyorsunuz
eline sağlık kardeşim efsane olmuş keşke bu olsaydı loader
Çok teşekkür ederim beylerbence çok güzel olmuş .