Çözüldü Memoryhackers'a girilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ya, tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım dört yıl önce Memoryhackers kullanmaya başladım PUBG Mobile için. Sonra bir gün siteye girememeye başladım, akabinde ben de bırakmak zorunda kaldım bir yıl kadar fakat sonunda telefondan hesap açmayı başardım. Ya benim bilgisayarımdan sizin siteye girmeye çalıştığım zaman maalesef bu siteye ulaşılamıyor yazıyor, acaba nasıl bu sorunu çözebilirim? Bana yardım edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Büyük olasılıkla hosts dosyanız sizden izinsiz bir şekilde değiştirilmiş. Youtubedan hosts dosyası sıfırlama şeklinde aratıp hosts dosyanızı onarabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ya, tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım dört yıl önce Memoryhackers kullanmaya başladım PUBG Mobile için. Sonra bir gün siteye girememeye başladım, akabinde ben de bırakmak zorunda kaldım bir yıl kadar fakat sonunda telefondan hesap açmayı başardım. Ya benim bilgisayarımdan sizin siteye girmeye çalıştığım zaman maalesef bu siteye ulaşılamıyor yazıyor, acaba nasıl bu sorunu çözebilirim? Bana yardım edin.
bendede olmuştur hosts dosyasını sil eğer silemiyosan iobit unlocker ile silebilirsin

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çözüm
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ya, tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım dört yıl önce Memoryhackers kullanmaya başladım PUBG Mobile için. Sonra bir gün siteye girememeye başladım, akabinde ben de bırakmak zorunda kaldım bir yıl kadar fakat sonunda telefondan hesap açmayı başardım. Ya benim bilgisayarımdan sizin siteye girmeye çalıştığım zaman maalesef bu siteye ulaşılamıyor yazıyor, acaba nasıl bu sorunu çözebilirim? Bana yardım edin
Başka bir forumda kullandığınız bir hileden dolayı hosts dosyanız değişmiş olabilir ya rst host kullanın ya da İObitunlocker ile silin(Bu yöntem biraz daha uğraştırıcı).

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
host dosyasını silin

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
isim vermiyeyim birkaç Memoryhackers gibi site var onlara girip loaderlerini indirirsen hosts dosyasından memoryhackers.org adresini yasaklıyorlar sertifika hatası veriyor çözümüde o loaderleri silip hosts dosyasını temizlemen lazım yada uğraşmam dersen vpn ile bağlanabilirsin diğer türlü başka çözümü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...