memoryhackersa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
merhaba sitenizde 16 tane çalışan hile var bunların bazıları all+ seçkin üye fln peki neden seçkin üye ve daha üst seviyler var olmasa daha çok hileleriniz kullanılcak seviyem yetmiyor şuan kullanamıyorum bunu 1000 2000 kişi yaşıyordur peki bunlar kalksa o 1000 2000 kişide girse siz daha çok kazancaksınız ve bizde mutlu olucağız ve bir saçmalık var ben yorum yazıyorum dün 84 yorumum vardı bugun 77 olmuş neden yorum yazıyorum ve yazdıgım yorum sayılmıyor hala 77 de kalıyor bunubenmi düzleitcem yoksa sizmi

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bazı yorumlar admin yada modlarden geçiyor link olan vs galba ve yorumun silinmişte olabilir yorum kasmak için kullanmış olabilirsin vs vs
Post automatically merged:

bazı yorumlar admin yada modlarden geçiyor link olan vs galba ve yorumun silinmişte olabilir yorum kasmak için kullanmış olabilirsin vs vs
seçkin üye olmasının sebebi herhalde siteyi sadece hile için kullananlar var onu engellemek için olabilir ama 1-2 hafta sitede aktif olsan 300 yorumun olur zaten

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
1. Hilelere getirilen sınırlamalar hilelerin daha çabuk fixlenmemesi için
2. Konular silindiği zaman sizin konuya attıgınız yorumlarda silinmiş oluyor

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1625487130780.png

Bu tarz boş yorumlar yaparsan silinmesi normal. Sistem uzun süredir böyle sisteme itiraz eden senin gibi çok vardı. Ya hepsi forumu terk etti ya da kurallara uygun bir şekilde yorum yapıp istediği hileye erişim sağladı. Sisteme uyup uymamak size kalmış. #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...