Memoryhackers'den IP banlanma sebebim nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 4 gündür siteye erişim sağlayamadım. Ama sonunda bir çaresini bulup VPN ile giriş sağladım. Adminlere sesleniyorum bana IP ban atacak kadar ben sizlere ne yapmış olabilirim çünkü siteye giriş yapmama engel olan şey o oldu yanlışlık falan mı var host dosyasını değiştirip farkli bir IP numarası ile eriştim IP ban yesem hesabım silinmesi gerekmiyor mu yoksa benim ile ilgili problem mı var yardımcı olursanız sevinirim.

bende merak ettim şimdi
ben zaten çözdüm fakat yanlışlıkla mı atıldı öğrenmek istiyorum sadece

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
IP ban falan atılmamış. Sorun sizlik. Kullandığınız herhangi bir program erişiminizi engellemiş olabilir. Bilmediğiniz programları kullanmayın.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
IP ban falan atılmamış. Sorun sizlik.
Bu yazıyı Chrome üzerinden gördüm Türkçeye çevrildiğinde erişim engellendi. İp (163789) numaralı Host'a (acs) adlı olay benim girişimi engelledi yani ben 4 gün boyunca çalışıyordum bakayım hile geldiyse deneyim mantığı ile girmeye çalıştım ama nafile olmadı. Sonra host vs değiştirmem sonucunda girebilidim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu yazıyı Chrome üzerinden gördüm Türkçeye çevrildiğinde erişim engellendi. İp (163789) numaralı Host'a (acs) adlı olay benim girişimi engelledi yani ben 4 gün boyunca çalışıyordum bakayım hile geldiyse deneyim mantığı ile girmeye çalıştım ama nafile olmadı. Sonra host vs değiştirmem sonucunda girebilidim.
Kullandığınız başka bir programdan kaynaklı olabilir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...