Süper Üye
Hocam yazıdada olduğu üzere olmuştum yazdım. Yani eski chamsden bahsettim. Sslerdende belli eski sezon olduğu diye düşünüyorumbizim sitenin private hilesi 9 gündür çıktı knk nasıl 4 sezon oynadın ?
eski hile memorynin değil diye biliyorum ben o yüzden şaşırdım.Hocam yazıdada olduğu üzere olmuştum yazdım. Yani eski chamsden bahsettim. Sslerdende belli eski sezon olduğu diye düşünüyorum
report yememek için nelere dikkat ediyorsun
merhaba hile kullanırkan ortalama ne kadar report yemişsindir ve bir şey daha söylicem oralar nasıl kanka havali mi
Ben hileyle hep 5 pre giriyorum discorddan adamların yerlerini falan söyleyip ona göre dönüyoruz falan, takım arkadaşlarım reportlamamış oluyor ama karşıda 1i şüphelense hepsi report atar gibime geliyor sence mantıklı mı 5 pre girmek?Benim asıl amacım kendi takım arkadaşlarımdan report yememekti onun içinde sesli konuşmada çok aktiftim. Bir nevi kendimi onlara ısıtıyordum gerek arkadaşlara "ses duydum sağa geçti" falan diyordum. Aşırı belli etmeyince karşısının reportladığınıda düşünmüyorum.
Açıkçası ben solo atıyordum. Hem farklı insanlar yeni kişiler. Ama seninkide güzel bi taktikBen hileyle hep 5 pre giriyorum discorddan adamların yerlerini falan söyleyip ona göre dönüyoruz falan, takım arkadaşlarım reportlamamış oluyor ama karşıda 1i şüphelense hepsi report atar gibime geliyor sence mantıklı mı 5 pre girmek?
Sağol bilgilendirdiğin için, peki günde kaç maç atıyordun?Açıkçası ben solo atıyordum. Hem farklı insanlar yeni kişiler. Ama seninkide güzel bi taktik
tamamen boşluğuma bağlıydı kimi günler odamdan bile çıkmıyor saatlerce ranked atıyordumSağol bilgilendirdiğin için, peki günde kaç maç atıyordun?
Bence o kadar maç atsan report yer hemen ban yerdin ben 2 ay önce falan günde 5 maç atarak ban yemiştimtamamen boşluğuma bağlıydı kimi günler odamdan bile çıkmıyor saatlerce ranked atıyordum
Hocam sitedeki hile hala ud mi ? Detected oldu diyorlar daAçıkçası ben solo atıyordum. Hem farklı insanlar yeni kişiler. Ama seninkide güzel bi taktik
Sanırım alt üyeler için olan hile detected kankaHocam sitedeki hile hala ud mi ? Detected oldu diyorlar da
Tamamdır eyw. Kullanmayı düşünüyordum, Söylediğin iyi oldu.Sanırım alt üyeler için olan hile detected kanka
Rica ederim. Yine 5-10 maç atılıyor ama ban yediriyor diye biliyorumTamamdır eyw. Kullanmayı düşünüyordum, Söylediğin iyi oldu.
Yok hocam hile tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sıkıntı yaşamadımwallhack her zaman çalışıyormu yoksa bazen hilenin göstermediği ama hemen arkandaki duvarın arkasında adam olduğu zamanlar oluyor mu. hileye güvenerek düz ilerlediğin ama göstermediği için öldüğün anlar mesela?
Bana çok mantıklı gelmedi, hile bu agam. Eninde sonunda veriyor o banned yazısını.Benim asıl amacım kendi takım arkadaşlarımdan report yememekti onun içinde sesli konuşmada çok aktiftim. Bir nevi kendimi onlara ısıtıyordum gerek arkadaşlara "ses duydum sağa geçti" falan diyordum. Aşırı belli etmeyince karşısının reportladığınıda düşünmüyorum.
Hocam report yediğimi düşünmüyorum açıkçası rank atlamak uğruna çok kill almıyordum daha ziyade takım arkadaşlarıma info veriyordum ve onlarda oynuyordu her türlü maç geliyordu. Ve ayrıca aşırı müthiş bi duygu. Bi tane public sunucuya gir ve sadece ekranını paylaş ve milletin tepkisini dinle aşırı mükemmel bir histiözlediğim günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?