24 Eki 2018 #1 GrkNN Süper Üye Katılım 1 Haz 2018 Mesajlar 727 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI Loader açılırken simge çıkıp geri kapanıyor dün açılıyordu bugün açılmıyor
24 Eki 2018 Yasaklandı #2 SAMETONLİNE S Banlı Üye Katılım 1 Nis 2018 Mesajlar 141 Çözümler 1 Tepki puanı 60 Yaş 29 8 HİZMET YILI Virüs Programlarını Kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Eki 2018 Konuyu başlatan #3 GrkNN Süper Üye Katılım 1 Haz 2018 Mesajlar 727 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI Halletttim sağolasın virüs programı yoktu saten SAMETONLİNE' Alıntı: Virüs Programlarını Kapat Genişletmek için tıklayın ... Başka bir sebebdenmiş CrawlArmy' Alıntı: teamwiwer at özelden genel kontrolleri yapıp bırakayım Genişletmek için tıklayın ... 5 dk beklersen indiriyim hemen teamwiweri CrawlArmy' Alıntı: teamwiwer at özelden genel kontrolleri yapıp bırakayım Genişletmek için tıklayın ... Sen mesaj atarmısın ben bilmiyorumda atmayı CrawlArmy' Alıntı: teamwiwer at özelden genel kontrolleri yapıp bırakayım Genişletmek için tıklayın ... yeniden başlattı güncelleme yaptı bittimi Oyla 0 Olumsuz oyla
Halletttim sağolasın virüs programı yoktu saten SAMETONLİNE' Alıntı: Virüs Programlarını Kapat Genişletmek için tıklayın ... Başka bir sebebdenmiş CrawlArmy' Alıntı: teamwiwer at özelden genel kontrolleri yapıp bırakayım Genişletmek için tıklayın ... 5 dk beklersen indiriyim hemen teamwiweri CrawlArmy' Alıntı: teamwiwer at özelden genel kontrolleri yapıp bırakayım Genişletmek için tıklayın ... Sen mesaj atarmısın ben bilmiyorumda atmayı CrawlArmy' Alıntı: teamwiwer at özelden genel kontrolleri yapıp bırakayım Genişletmek için tıklayın ... yeniden başlattı güncelleme yaptı bittimi
27 Eki 2018 #4 haratman400 H Üye Katılım 9 Eki 2018 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 24 7 HİZMET YILI neydenmiş bir söyle lütfen Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Eki 2018 #5 haratman400 H Üye Katılım 9 Eki 2018 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 24 7 HİZMET YILI production58' Alıntı: Halletttim sağolasın virüs programı yoktu saten Genişletmek için tıklayın ... neydenmiş söyle lütfen Oyla 0 Olumsuz oyla
production58' Alıntı: Halletttim sağolasın virüs programı yoktu saten Genişletmek için tıklayın ... neydenmiş söyle lütfen
27 Eki 2018 Konuyu başlatan #6 GrkNN Süper Üye Katılım 1 Haz 2018 Mesajlar 727 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI haratman400' Alıntı: neydenmiş söyle lütfen Genişletmek için tıklayın ... Şey yaptım ya tarihi saati güncelledim ondan önce açılmıyordu hiç Windows 8 di benim sıfırladım açılmaya başladı Oyla 0 Olumsuz oyla
haratman400' Alıntı: neydenmiş söyle lütfen Genişletmek için tıklayın ... Şey yaptım ya tarihi saati güncelledim ondan önce açılmıyordu hiç Windows 8 di benim sıfırladım açılmaya başladı