Çözüldü MemoryUI 0x1 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
asd.PNG
apex hilesini açıyorum entera basıyorum oyunu açıyorum ve böyle bir hata veriyor vanguardı sildim vc redist hepsini yükledim ve defenderı devre dışı bıraktım fakat hala aynı hatayı alıyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Error 0x1 Hatası alanlar Benim Cözdügüm taktigi denesinler...
çözüm:hileyi Actıktan sonra F1 Ve F2 aktive ediyoruz
hemen entere basmayın oyunu acın ve easy anti cheat kısmı yükletikden sonra enter basın.. cözüm bu kadar basitdir.
Anlamadaığım bir şekilde çözüldü yaptıklarımı anlatayım hileyi açtıktan sonra entera basıyorum ve yaklaşık 30 saniye bekliyorum ve oyun açıldığında alta atıyorum ve sadece önümde memoryui sitesi inject ettiğim yer ve cmd kalıyor oyun alttayken beep sesi geliyor ve çalışıyor 3-4 kere denedim bu şekilde yaptığımda çalışıyor sadece diğer türlü çalışmıyor anlayamadım tuhaf .d
Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hemen entere basmayın oyunu acın ve easy anti cheat kısmı yükletikden sonra enter basın.. cözüm bu kadar basitdir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Anlamadaığım bir şekilde çözüldü yaptıklarımı anlatayım hileyi açtıktan sonra entera basıyorum ve yaklaşık 30 saniye bekliyorum ve oyun açıldığında alta atıyorum ve sadece önümde memoryui sitesi inject ettiğim yer ve cmd kalıyor oyun alttayken beep sesi geliyor ve çalışıyor 3-4 kere denedim bu şekilde yaptığımda çalışıyor sadece diğer türlü çalışmıyor anlayamadım tuhaf .d

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...