Çözüldü Inject failed Status:C0000455 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam pubg mobile dword hilesini bugün bilgisayarıma indirdim sorunsuz şekilde kullandım ve bilgisayarı kapadım fakat akşam oldu ve tekrar açtım bilgisayarı ama hileyi açamadım böyle bir hata verdi çözümü nedir ne yaptıysam olmadı yeniden başlattım ,temp klasörünü vs. sildim ama nafile

Not:Çalışmasını engelleyecek herhangi bir antivürüs programı yok windows defender da tamamen kapalı devre dışı

Ekran Görüntüsü (16).png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Edit: Kullancııya discord üzerinden ulaşıldı. Revo Unistaller ile Temiz bir şekilde kaldırılıp tekrardan yüklenilmesi önerildi fakat kullanıcı reddetti. Kullanıcının sistem özellikleri yetersiz.
Konu kilit.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Başlat > Ayarlar > Windows Update > Güncelleştirme geçmişi. Buraya gelin ve son yüklediğiniz güncelleştirmeleri kaldırın.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
en son bir güncelleştirme indirmedim ayrıca windows update de devre dışı bilgisayar temiz bir şekilde formatlı zaten
, Bunu console host olarak ayarla.
Aşağıda vereceğim linkten defender control indirip, defenderi tamamen kapat

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hile nasıl modlu windowta çalışmıyor?

Yukarıda ilk açılışta çalışığını fakat ikinci denediğimde çalışmadığını söyledim
Ben de diyorum ki oyun veya emulator arka planda mini patch atıyor, gereksinim değişiyor modlu windows da bunu sağlayamadığı için ve servisler tamamen silinmiş vaziyette olduğu için, bir sonraki çalışmada sorun çıkarabiliyor. Discord verirsen bir de o şekilde bakalım update üzerinden halledilebilirse hallederiz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben de diyorum ki oyun veya emulator arka planda mini patch atıyor, gereksinim değişiyor modlu windows da bunu sağlayamadığı için ve servisler tamamen silinmiş vaziyette olduğu için, bir sonraki çalışmada sorun çıkarabiliyor. Discord verirsen bir de o şekilde bakalım update üzerinden halledilebilirse hallederiz.
ekle kronoslce

Ekran Görüntüsü (21).png

Bugün tekrar denedim fakat bu şekilde oldu gene yukarıda memoryhackers yazısı falan çıktı ama gameloopu çökertti ve ardından aengine.dll hatası verdi bugreportarın ss ini alamadım ama aengine.dll de sorun var sanırım

sizi bekliyorum şuan hocam

Son düzenleme:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Edit: Kullancııya discord üzerinden ulaşıldı. Revo Unistaller ile Temiz bir şekilde kaldırılıp tekrardan yüklenilmesi önerildi fakat kullanıcı reddetti. Kullanıcının sistem özellikleri yetersiz.
Konu kilit.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...