Çözüldü MemoryUI açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İndirdim açılmıyor virüs programını kapattım gene açılmıyor sürekli virüs programı uyarı veriyor (defender) kafayı yiyeceğim yardım

Çözüm
Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın.

0 = Açık
1 = Kapalı
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İndirdim açılmıyor virüs programını kapattım gene açılmıyor sürekli virüs programı uyarı veriyor (defender) kafayı yiyeceğim yardım
defender dan gerçek zamanlı taramayı kapat rardan çıkarıp yönetici olarak çalıştırınca direk açılması lazım ne hatası veriyor ki

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
defender dan gerçek zamanlı taramayı kapat rardan çıkarıp yönetici olarak çalıştırınca direk açılması lazım ne hatası veriyor ki
direk açılmıyor masaüstünede atılmıyor direk virüs uyarısı veriyor gereçek zamanlı korumayıda kapattım gene olmuyor defender kontrol uygulamasını indirin ordan kapatın oluyor yazmışlar başka konulara windows defender control uygulamasında açılmıyor kafayı yiyicem

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ayarlar, Windows Güvenliği, Virüs ve tehdit koruması ayarları, Ayarları yönet başlığından tüm açık seçenekleri kapatın, güvenlik ayarlarını da açıkları kapatın. Uygulama ile işiniz bittikten sonra tekrar açmayı unutmayın. Ben kendi sistemimde bu yöntem ile kullanım sağlıyorum.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ayarlar, Windows Güvenliği, Virüs ve tehdit koruması ayarları, Ayarları yönet başlığından tüm açık seçenekleri kapatın, güvenlik ayarlarını da açıkları kapatın. Uygulama ile işiniz bittikten sonra tekrar açmayı unutmayın. Ben kendi sistemimde bu yöntem ile kullanım sağlıyorum.
olmuyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Defenderin bulut koruması falanda var herşeyini kapattığından emin ol kesinlikle ondan kaynaklanıyor çünkü bende yaşadım aynı sorunu farklı bilgisayarda

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın.

0 = Açık
1 = Kapalı

Çözüm
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Defender kapatma programını kullanabilirsin kesin çözümdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...