23 Eyl 2021 #1 lawoeL L Onaylı Üye Katılım 29 Tem 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Yaş 26 4 HİZMET YILI Exe'yi açıyorum, ardından normal olarak başka bir exe açılıyor ama sonrada o exe kapanıyor. Hiçbir şey olmuyor, sabah böyle değildi. Neden? Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Eyl 2021
Exe'yi açıyorum, ardından normal olarak başka bir exe açılıyor ama sonrada o exe kapanıyor. Hiçbir şey olmuyor, sabah böyle değildi. Neden?
Çözüm #Roaccat 26 Eyl 2021 Herhangi bir virüs programı kullanmadığınızdan emin olun ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyip tekrar deneyin.
Herhangi bir virüs programı kullanmadığınızdan emin olun ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyip tekrar deneyin.
23 Eyl 2021 #2 mei is insane M 사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가 Süper Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 808 Çözümler 5 Tepki puanı 79 Ödüller 9 Yaş 28 8 HİZMET YILI Windows defender'ı devre dışı bırak. Oyla 0 Olumsuz oyla
25 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 lawoeL L Onaylı Üye Katılım 29 Tem 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Yaş 26 4 HİZMET YILI mei is insane' Alıntı: Windows defender'ı devre dışı bırak. Genişletmek için tıklayın ... windows defender yok pc de. Oyla 0 Olumsuz oyla
mei is insane' Alıntı: Windows defender'ı devre dışı bırak. Genişletmek için tıklayın ... windows defender yok pc de.
26 Eyl 2021 #4 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Herhangi bir virüs programı kullanmadığınızdan emin olun ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyip tekrar deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Herhangi bir virüs programı kullanmadığınızdan emin olun ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyip tekrar deneyin.