Üye
xfprojecti açıyorum ve ''error opening file : C/users/Appdata/Local/temp/fvejmc.exe '' diye bir hata veriyor. bir türlü düzeltemedim yardım pls
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuzHocam öyle bir sorun değil. dün akşam çözmüştüm çok güzel çalışıyordu. Şimdi ise script açılıyor yükleniyor. 2 kere dıt sesi geliyor ama oyunda çalışmıyor. sürekli bir sorun
Post automatically merged:
Failed to inject wrapper hatası veriyor bu seferde
Hepsi kapalı, daha önce kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu ancak formattan sonra böyle olmaya başladı. xfprojecti açıp siteye girip yükleye bastığımda işlem bekleniyor yazıyor sitedewindows defender vb programları kapatıp dener misin.
onu da denedim o da olmadıbilgisayarınızı yeniden başlatıp %temp% klasörünü temizleyip tekrar dener misiniz.
Hocam öyle bir sorun değil. dün akşam çözmüştüm çok güzel çalışıyordu. Şimdi ise script açılıyor yükleniyor. 2 kere dıt sesi geliyor ama oyunda çalışmıyor. sürekli bir sorunWinRAR'dan çıkartıp dener misiniz?
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuzHocam öyle bir sorun değil. dün akşam çözmüştüm çok güzel çalışıyordu. Şimdi ise script açılıyor yükleniyor. 2 kere dıt sesi geliyor ama oyunda çalışmıyor. sürekli bir sorun
Post automatically merged:
Failed to inject wrapper hatası veriyor bu seferde