Çözüldü MemoryUI çalışmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Herkese selam yaklaşık 5-6 aydır scrpit oyun oynuyorum her hangi bir problem olmuyordu fakat 4 gündür rardan cıkarıp siteden hileyi açtığımda exe çalışmayı durdu hatası veriyo herşey kapalı yine veriyo çözüm için yardım rica ediyorum

Çözüm
Merhabalar,

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Herkese selam yaklaşık 5-6 aydır scrpit oyun oynuyorum her hangi bir problem olmuyordu fakat 4 gündür rardan cıkarıp siteden hileyi açtığımda exe çalışmayı durdu hatası veriyo herşey kapalı yine veriyo çözüm için yardım rica ediyorum
ÇÖZÜM

1- temp -- Prefetch -- %TEMP% klasörlerini temizleyiniz.

2-İkinci neden olarak uyumluluk sorunu olabilir. Uyumluluk sorununu çözmek için
programın exe’sine sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderme deyiniz.
Daha sonra karşınıza gelen ekranda önerilen ayarlarla deneyi seçerek devam ediniz.
Son olarak programı sına deyin ve düzelip düzelmediğini kontrol ediniz.

3-veri yürütme engeli olabilir. Bu sorunun çözümü için bilgisayarıma sağ tıklıyanız ve özellikler diyiniz.
Sol tarafta bulunan gelişmiş sistem ayarlarına tıklayınız.
Gelişmiş sekmesindeki performans bölümünde bulunan ayarlara tıklıyanız.
Veri yürütme engellemesi sekmesine geliniz.
Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP’yi aç seçeneğini aktif hale getiriniz.
Ekle diyerek hata veren exeyi seçiniz. Uygula tamam diyerek işlemlerinizi tamamlayıp tekrar
programın çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.

Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-guncel-surum-kurulum-rehberi.207186/
Windows 10 1909 Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/
Windows 10 1809 Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...