Çözüldü MemoryUI Core hatam çözülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı.PNG

memoryui core hatası konum çözüldümü diye sorulmadan çözüldü deyip kapatıldı sorun çözülmedi söylenenleri yaptım uac zaten devredışı defender yok bile temp ve %temp% temizledim tekrar indirdim sorun düzelmedi aynı sorunu alıyorum
edit : söylenen herşeyi yaptım eksik paketleri yükledim uygulamayı silip tekrar yükledim adblock kapalı uac devre dışı antivirüs kullanmıyorum defender yüklü değil uygulama ismi değiştirdim fakat faydası olmadı eskiden böyle bi sorun yoktu

Son düzenleme:
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aşağıdaki iki eklentiyi kurduktan sonra tekrar dener misiniz?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba cankarakus !

Yaşamış olduğun sorunla ilgili olarak bir kaç çözüm sunacağım;

- MemoryHackers'e ait ProjectX adlı uygulamayı sitemizden tekrar edinip eskisi ile değiştirdikten sonra masaüstüne atıp ismini değiştirip yönetici olarak açınız.

- Microsoft'un sitesinden Runtime Package adlı tüm sürümleri barındıran eksiklikleri indirerek tamamlayın/düzenleyin.

Eğer bunlar seni bir çözüme ulaştıramadıysa yöneticinin bilgilendirmesini bekleyelim. Bunun dışında herhangi güncel bir bilgiye sahip olursam sana derhal ulaştıracağım!

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
uygulamanın ismini değiştirip denedin mi
hayır sadece yetkilinin dediklerini yaptım
Post automatically merged:

Merhaba cankarakus !

Yaşamış olduğun sorunla ilgili olarak bir kaç çözüm sunacağım;

- MemoryHackers'e ait ProjectX adlı uygulamayı sitemizden tekrar edinip eskisi ile değiştirdikten sonra masaüstüne atıp ismini değiştirip yönetici olarak açınız.

- Microsoft'un sitesinden Runtime Package adlı tüm sürümleri barındıran eksiklikleri indirerek tamamlayın/düzenleyin.

Eğer bunlar seni bir çözüme ulaştıramadıysa yöneticinin bilgilendirmesini bekleyelim. Bunun dışında herhangi güncel bir bilgiye sahip olursam sana derhal ulaştıracağım!
merhaba çözümler için teşekkür ederim tekrar indirmeyi yaptım eksik paketleri forumda yetkilinin paylaştığı yerden indirdim ve düzelmedi isim değiştirip deneyeceğim tekrar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hangi oyun için hile yapacaksın dostum
sistem sürümün nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...