Onaylı Üye
İlk indirdiğimde denedim çalıştı kapandı sonra cmd, ikincide oyuna girdim oyun açıkken açılmıyormuş kapattım oyunu hileyi tekrar açtım sayfaya gidip hileyi yükle dedim böyle oldu, çözümü nedir?
Size bıraktığım linkten windows sürümünüzü nasıl düşürebileceğinize bakabilirsiniz. 20H2 yaparsanız daha garanti olur. 21h2'de bazen sorun olabiliyor. Genel olarak hilelerin stabil çalıştığı Windows sürümü 1909 fakat Valorant'ın getirdiği son güncelleme ile artık 20h2 altını valorant desteklemiyor. Bu yüzden 20h2 yapabilirsiniz.windows 10a geçtim 21h2 desteği kapanmış 22h2 var nası sürüm düşürebilirim forumda konusu var mı
Attığınız fotoğrafta çözüm yazıyor zaten Antivirüs veya windows defenderiniz açık antivirüs programı kullanmıyor iseniz defendercontrol programı indirip windows defenderinizi defender control ile kapatınız.Ekli dosyayı görüntüle 99240
sorun devam ediyor
Antivirüs programı yok defender da kapalıAttığınız fotoğrafta çözüm yazıyor zaten Antivirüs veya windows defenderiniz açık antivirüs programı kullanmıyor iseniz defendercontrol programı indirip windows defenderinizi defender control ile kapatınız.
windows 10a geçtim 21h2 desteği kapanmış 22h2 var nası sürüm düşürebilirim forumda konusu var mıValorant radar hilesi Windows 10 21h2 ye kadar desteklenmektedir. Windows 11 desteği bulunmamaktadır.
Size bıraktığım linkten windows sürümünüzü nasıl düşürebileceğinize bakabilirsiniz. 20H2 yaparsanız daha garanti olur. 21h2'de bazen sorun olabiliyor. Genel olarak hilelerin stabil çalıştığı Windows sürümü 1909 fakat Valorant'ın getirdiği son güncelleme ile artık 20h2 altını valorant desteklemiyor. Bu yüzden 20h2 yapabilirsiniz.windows 10a geçtim 21h2 desteği kapanmış 22h2 var nası sürüm düşürebilirim forumda konusu var mı
Size bıraktığım linkten windows sürümünüzü nasıl düşürebileceğinize bakabilirsiniz. 20H2 yaparsanız daha garanti olur. 21h2'de bazen sorun olabiliyor. Genel olarak hilelerin stabil çalıştığı Windows sürümü 1909 fakat Valorant'ın getirdiği son güncelleme ile artık 20h2 altını valorant desteklemiyor. Bu yüzden 20h2 yapabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/