Kardeş Anticheat çalışmıyo herhaldeArkadaşlar Korkulucak Bişey Yoktur Eger Bilgi Almak İsterseniz Burayı Okuyunuz.
Şuanda zulu TR Hack Güncelleme Altında Korkulucak Bişey yok.
- Öncelikle Hilesi Zulaya Girerken Calıştırmayı Durdurdu Hatası Alan Arkadaşlar Burayı Yapsın.
- Teamwiewer 11 İndirip Alta Alarak Hileye Girenler Hiçbir Sorun Yaşamayacaktır !
Merak etme kardeşim. DWORD ekibi en kısa sürede ilgilenip güncellemiş hileleri en iyi şekilde bizlere sunuyorlar. Bu hile sayesinde Bora 12 Trex çıkardığım hesabı 1 lvlden 22 levele bende çok hızlıca kastım ve ara sıra bu şekil bakımlar, güncellemeler oldu. Endişelenilecek bir şey yokzulu TR güncelleniyor yazısı var hilede, umarım hile kaldırılmamıştır daha 2 gün önce keşfettim ve 2 günde çok KD ve level kastım şuanki levelim 19'dan 24'e yükseldi hile sayesinde. Sabahtan beri log hatası veriyor, bilgisayarınızı antivirüs ile tarayın falan diye hata veriyordu, sabahtan beri çözümünü arıyodum ki güncelleme yazısı yazıyordu az önce açtığımda hile güncellemede mi, lütfen bir cevap bekliyorum, hile tekrar sorunsuz aktif olacak mı?
oda düzeltilcek merak etmememory abi cok guzel olmus abi 8.0 kasıyor 4.0 kasmıyor benım bılgısayardan mı kaynaklanıyor abi
wolftü'e güncelleme geldiği için açmamızı engelliyor. Memoryuı'nin herhangi bir oyuna güncelleme gelmesi durumunda otomatik olarak o hileyi açmamızı engelliyor yani çarımızın banlanmamasını istiyorwolftü Hilesi Ne Zaman Güncellenir
wolftü'e güncelleme geldiği için açmamızı engelliyor. Memoryuı'nin herhangi bir oyuna güncelleme gelmesi durumunda otomatik olarak o hileyi açmamızı engelliyor yani çarımızın banlanmamasını istiyorbeyler güncelleme bu hafta bitermi ???????
oha ..ARKADAŞLAR HİLE GÜNCELLEMESİ HERHALDE BU HAFTA YADA HAFTASONU EN GEÇ ÖBÜR HAFTA OLUR
KARDEŞ CİDDİMİSN YAARKADAŞLAR HİLE GÜNCELLEMESİ HERHALDE BU HAFTA YADA HAFTASONU EN GEÇ ÖBÜR HAFTA OLUR
MERAK ETME GÜNCELLENİNCE BOL BOL AÇARSIN HEMDE wolftü'e güncelleme geldiği için açmamızı engelliyor. Memoryuı'nin herhangi bir oyuna güncelleme gelmesi durumunda otomatik olarak o hileyi açmamızı engelliyor yani çarımızın banlanmamasını istiyorKARDEŞ CİDDİMİSN YA
EVET KARDEŞİMKARDEŞ CİDDİMİSN YA
kardeş indirme linkini bulamadım ?abi şu envanter hacke dövmeleri eklermisiniz
güncelleme bittiyuppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?