Duyuru MemoryUI Güncelleme Notları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Korkulucak Bişey Yoktur Eger Bilgi Almak İsterseniz Burayı Okuyunuz.
  • Öncelikle Hilesi Zulaya Girerken Calıştırmayı Durdurdu Hatası Alan Arkadaşlar Burayı Yapsın.
  • Teamwiewer 11 İndirip Alta Alarak Hileye Girenler Hiçbir Sorun Yaşamayacaktır !
Şuanda zulu TR Hack Güncelleme Altında Korkulucak Bişey yok.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Korkulucak Bişey Yoktur Eger Bilgi Almak İsterseniz Burayı Okuyunuz.
  • Öncelikle Hilesi Zulaya Girerken Calıştırmayı Durdurdu Hatası Alan Arkadaşlar Burayı Yapsın.
  • Teamwiewer 11 İndirip Alta Alarak Hileye Girenler Hiçbir Sorun Yaşamayacaktır !
Şuanda zulu TR Hack Güncelleme Altında Korkulucak Bişey yok.
Kardeş Anticheat çalışmıyo herhalde

Üye
8 HİZMET YILI
Bende hile açıyorum load a tıklıyorum sonra zulayıda açıyorum başlatıyorum ama olmuyor (hile güncellenmeden önce)

Üye
8 HİZMET YILI
güncelleme ne zaman biter tahminen bilgi verirmisiniz ?

A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
zulu TR güncelleniyor yazısı var hilede, umarım hile kaldırılmamıştır daha 2 gün önce keşfettim ve 2 günde çok KD ve level kastım şuanki levelim 19'dan 24'e yükseldi hile sayesinde. Sabahtan beri log hatası veriyor, bilgisayarınızı antivirüs ile tarayın falan diye hata veriyordu, sabahtan beri çözümünü arıyodum ki güncelleme yazısı yazıyordu az önce açtığımda hile güncellemede mi, lütfen bir cevap bekliyorum, hile tekrar sorunsuz aktif olacak mı?
Merak etme kardeşim. DWORD ekibi en kısa sürede ilgilenip güncellemiş hileleri en iyi şekilde bizlere sunuyorlar. Bu hile sayesinde Bora 12 Trex çıkardığım hesabı 1 lvlden 22 levele bende çok hızlıca kastım ve ara sıra bu şekil bakımlar, güncellemeler oldu. Endişelenilecek bir şey yok

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
wolftü Hilesi Ne Zaman Güncellenir
wolftü'e güncelleme geldiği için açmamızı engelliyor. Memoryuı'nin herhangi bir oyuna güncelleme gelmesi durumunda otomatik olarak o hileyi açmamızı engelliyor yani çarımızın banlanmamasını istiyor

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
beyler güncelleme bu hafta bitermi ???????
wolftü'e güncelleme geldiği için açmamızı engelliyor. Memoryuı'nin herhangi bir oyuna güncelleme gelmesi durumunda otomatik olarak o hileyi açmamızı engelliyor yani çarımızın banlanmamasını istiyor

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR HİLE GÜNCELLEMESİ HERHALDE BU HAFTA YADA HAFTASONU EN GEÇ ÖBÜR HAFTA OLUR

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
KARDEŞ CİDDİMİSN YA :eek:
MERAK ETME GÜNCELLENİNCE BOL BOL AÇARSIN HEMDE wolftü'e güncelleme geldiği için açmamızı engelliyor. Memoryuı'nin herhangi bir oyuna güncelleme gelmesi durumunda otomatik olarak o hileyi açmamızı engelliyor yani çarımızın banlanmamasını istiyor

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR wolftü GÜNCELLENDİĞİ İÇİN

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BU ARADA DÖVME HACK VE İSİM DEĞİŞTİRME HACK OLMUYOR SERVERLERDE SADECE SOFTNYXDE VAR DUYDUĞUMA GÖRE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...