ya sıze bısey soylemeye gelmıyo ben bu soruyu soralı ne kadar oldu sen sımdı cvp verıyosun
bıde hayırdır tehdıt eder gıbı konusuyosun aha attım yorum
MemoryUI 2.0
06.07.2017 Tarihinde Zorlu geçen bir güncellemenin ardından eklenenler ve değişenler.
11.07.2017 Tarihinde Zorlu geçen bir güncellemenin ardından eklenenler ve değişenler.
- Artık her bilgisayara özel Oluşturulmakta bir bilgisayarda oluşturulan MemoryUI başka bir bilgisayarda Çalışmayacaktır . ------ bu özellik kaldırıldı.
- Görünümde Değişiklikler Oldu.
- HWID Ban sistemi eklendi. (Korklulu Rüyanız geri geldi)
- Fixlenme İhtimalleri %20 daha aza indirildi.
- Güvenlik iyileştirilmesi yapıldı.
MemoryUI 2.1 (12.07.2017 - 02:42)
- zulu için Anti HWID Ban eklendi , bilgisayarınız 2067 ye kadar banlı olmayacak.
- Bazı mantık hataları giderildi .
- XIGNCODE3 İçin Inject Gecikmesi kontrolü eklendi. - Bellek read olamadı hatası için çözüm olacağını umuyoruz
- çoğu kullanıcı gereksiz yer ban yediği için HWID Ban sistemi kaldırıldı (güle güle )
MemoryUI 2.3 (20.07.2017 - 17:58)
- Artık Oyun sürümleriniz kontrol ediliyor Eğer oyuna bir güncelleme gelirse Bunu otomatik algılayıp Hileyi Açmanızı Engelliyor , ve Ban Derdine Son diyoruz (zulu GG)
- Güvenlik iyileştirmesi yapıldı.
Bende gelmiyor ama hata veriyor ?ya oyunu açtıgım zaman
Xigncode 0xE019100B
kodu geliyo bu sizdede geliyomu? cevap verirseniz iyi olur
ÜSTTEKİ YORUMUMDA DDA DEDİĞİM GİBİ ŞUAN BURADA KİMSEYİ SUÇLAMAYA VE ÜST ÜSTE SPAM ATAR GİBİ YORUM ATMAYA HAKKIN YOK. HİLE FİXLENDİ, KULLANMAYA ÇALIŞSANDA AÇILMAZ LOG HATASI (XİGNCODE) HATASI VERİR. UMARIM BU SÖZLERİMİ DİKKATE ALARAK BİDAHAKİNE YORUM ATARSIN.
İYİ FORUMLAR.
Yaw hile fixlendi ozaman ne zaman gelır bi tahminin varmı
hilede olmuyo yardımcı olurmusunuz
virüstespit ettik diyo dedktif gibi bişey çıkıyo
FORUMDAKİ HİÇ BİR YETKİLİNİN KESİN BİR AÇIKLAMASINI DUYMADIM ŞU ANA KADAR, BİZDE BEKLİYORUZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?