Duyuru MemoryUI Güncelleme Notları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
ya sıze bısey soylemeye gelmıyo ben bu soruyu soralı ne kadar oldu sen sımdı cvp verıyosun
bıde hayırdır tehdıt eder gıbı konusuyosun aha attım yorum

BİRİNCİSİ; BEN YORUMUNU ŞİMDİ GÖRDÜM VE GÖRDÜĞÜM VAKİT CEVABIMI VERDİM. İKİNCİSİ; SENİ TEHDİT ETMEDİM, TEHDİT EDECEK GİBİ KONUŞSAM; "FORUMDAN BANLATIRIM ADAM GİBİ KONUŞ" vs. vs. GİBİ ŞEYLER YAZARDIM. BEN SADECE SENİ UYARDIM VE SÖZLERİMİ DİKKATE ALMANI RİCA ETTİM.
ASIL SEN HAYIRDIR BANA HAYIR MAYIR ÇEKİYOSUN, SORUNUN VARSA TS3 BEKLERİM. TARTIŞMA İÇERİKLİ YORUMLAR YAZMAK İSTEMİYORUM, KONUYU BURDA KAPATIYORUM. TEKRARDAN İYİ FORUMLAR.

Üye
8 HİZMET YILI
MemoryUI 2.0
06.07.2017 Tarihinde Zorlu geçen bir güncellemenin ardından eklenenler ve değişenler.
  • Artık her bilgisayara özel Oluşturulmakta bir bilgisayarda oluşturulan MemoryUI başka bir bilgisayarda Çalışmayacaktır . ------ bu özellik kaldırıldı.
  • Görünümde Değişiklikler Oldu.
  • HWID Ban sistemi eklendi. (Korklulu Rüyanız geri geldi)
  • Fixlenme İhtimalleri %20 daha aza indirildi.
  • Güvenlik iyileştirilmesi yapıldı.
11.07.2017 Tarihinde Zorlu geçen bir güncellemenin ardından eklenenler ve değişenler.

MemoryUI 2.1 (12.07.2017 - 02:42)
  • zulu için Anti HWID Ban eklendi , bilgisayarınız 2067 ye kadar banlı olmayacak.
  • Bazı mantık hataları giderildi .
  • XIGNCODE3 İçin Inject Gecikmesi kontrolü eklendi. - Bellek read olamadı hatası için çözüm olacağını umuyoruz
  • çoğu kullanıcı gereksiz yer ban yediği için HWID Ban sistemi kaldırıldı (güle güle )

MemoryUI 2.3 (20.07.2017 - 17:58)
  • Artık Oyun sürümleriniz kontrol ediliyor Eğer oyuna bir güncelleme gelirse Bunu otomatik algılayıp Hileyi Açmanızı Engelliyor , ve Ban Derdine Son diyoruz (zulu GG)
  • Güvenlik iyileştirmesi yapıldı.

Üye
8 HİZMET YILI
ya oyunu açtıgım zaman
Xigncode 0xE019100B
kodu geliyo bu sizdede geliyomu? cevap verirseniz iyi olur

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba---> Ben zulu ya girdiğimde oyunda izin yok veya çalışma durduruldu diyor yardım ederseniz sevinirim :):)

Üye
9 HİZMET YILI
ÜSTTEKİ YORUMUMDA DDA DEDİĞİM GİBİ ŞUAN BURADA KİMSEYİ SUÇLAMAYA VE ÜST ÜSTE SPAM ATAR GİBİ YORUM ATMAYA HAKKIN YOK. HİLE FİXLENDİ, KULLANMAYA ÇALIŞSANDA AÇILMAZ LOG HATASI (XİGNCODE) HATASI VERİR. UMARIM BU SÖZLERİMİ DİKKATE ALARAK BİDAHAKİNE YORUM ATARSIN.
İYİ FORUMLAR.

Yaw hile fixlendi ozaman ne zaman gelır bi tahminin varmı

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yetkili kişiler tarafından keşke bir açıklama bilgilendirme olsada herkes aynı soruları sormaktan kurtulsa.

Üye
8 HİZMET YILI
Son güncelleme inmiyor inince arşiv hatalı veya hasarlı diyor çözüm pls

Üye
9 HİZMET YILI
FORUMDAKİ HİÇ BİR YETKİLİNİN KESİN BİR AÇIKLAMASINI DUYMADIM ŞU ANA KADAR, BİZDE BEKLİYORUZ.

AMA NE ALAKA YETKİLİLERDE BİLSİN ZULAYA GİRMEK İSTİYORUM ARTIK CANIM SIKILIYOR TAMAM BU İŞİ SİZE ZAARARI VAR AMA BEDAVA VERIYONUZ AMA BI ZAHMET HIZLI OLUN LUTFEN BIR YETKİLİ DE BİLMEZ Mİ YA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...