Duyuru MemoryUI Güncelleme Notları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
abi bi özellik getirseniz takla normal takla olsa yada onu yapamadınız silah attıgımızda o adamlarda alsa olazmı bi kodunu ögrenirseiz keske

Üye
8 HİZMET YILI
oyun içerisindeyken alt+tab bastıktan sonra yeniden oyuna girmeye çalıştığımda hata verip oyunu kapatıyor. sebebi ne olabilir acaba ? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarım Zuladan 2067 yılına kadar banlandı, bu güncelleme bu sorunu nasıl çözücek? Ne yaptıysam banı kaldıramadım?

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle hileler müthiş :D ama wolftü VIP hack baya bi kasıyor
Yanıt verebilirmisiniz

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
USTA ÖNCELİKLE S.A VERDİGNIZ KARSILIKSIZ HİZMETE SONSUZ MİNNETARIM ANCAK zulu DA BETA TEEST ÇIKIP DRYO NE ZAMANDÜZELTİLCEK ONA GÖRE BİLGİ VERRSEN SVNRM İYİ GEECELER

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
  • Zulu Ban sorunu Wolftü vip kasma sorunu düzeltilirse gerçekten iyi olur :)

Üye
8 HİZMET YILI
SelamAleyküm Kardesim Ben Oyunu Acıyorum hileyide acıyorum Xigncode dolarkene doluyor oyuna girdimi hile acılmıyor hile oyle dolmasıyla kalıyor Yardım ! pls

Üye
8 HİZMET YILI
zulayı yapıyorum oyunu açıyorum program çalışmayı durdurdu diyip oyun kapanıyor yardım !

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Komutanlarım Yetkililer ben ilk hileyi açıyorum xp 3 falan herşeyi yapıp sonra zulu launcheri yönetici çalıştırıyorum hile inject ediliyo herşey tamam xıncode de hile inject edildikten sonra geliyo oda tamam zulu yazısı geliyo sonra hata vermeden atıyo lütfen çözümünü söylermisiniz

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
En son sürümü kullandığım halde "eski sürüm kullanıyorsunuz" diyor.Bir çözüm bulursanız sevinirim.

#YabancıSınırınaHayır
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
HErkese Hayırlı Olsun .
ELLERİNiZE SALIK :d

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam İndirmeye Çalıştığımda Başarısız-Ağ Hatası sorunu alıyorum ama internetimde herhangi bir sorun yok yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...