Konu Acmadın İçin Teşekürler Hile Bu Gece Veya Yarın Cıkıcaktır Magdur KalmıcaksınızAsıl Zulu Hack'in Altına Yazacaktım Ama Yeterince Cevap Var Diyor.BENCE Zulu Hack Diğerlerinde De Yaparsınız Ama Karar Sizin Ben Zulu İçin Diyorum (Sonunda Burada Başladı Asıl Yorum)Beta Testte İken Ban Açma Parçası olsun Oradan Beta Testte Açamadığımız Banları Açarız Bunu Fırsat Bulup Konu Açanlarda Var (Ben Konu Açamıyorum Yada Bilmiyorum)![]()
![]()
![]()
update Is being doneI do not understand, I did not have any problems with hack and loader. Why is it off?
@LeftSpace @nader11ndeu @CrySpawner @XGuardiaN
Hack zulu BR work![]()
I can't reach himWho takes the test in zulu br? Is there any test member for hack zulu br?
How can I contact @LeftSpace? He put a testo on the hack saying that anyone interested in ant-cheat is to get in touch with him.
Does he sell ant-cheat bypas?
Thanks @XGuardiaN
I am not allowed to create topic and send private message. You know why?
https://memoryhackers.org/konular/calismayi-durdurdu-hatasi-wolftu-zulu.34865/page-3#post-548391wolftü bellek read olamadi hatasini nasill yapicam
Kardeşim Zulu'da DWORD Hack ile girdiğin zaman sana güzel bir özellik sunuyorlar. F1 tuşuna basınca sadece Zulu takımını 3D EspBox olarak (yeşil) F2 tuşuna basınca ise sadece Gladyo takımını 3D EspBox olarak (kırmızı) gösteriyor. F3 tuşuna basarak da her 2 takımında 3D EspBox olarak görebiliyorsun. Kendi adamına aim odaklamak istemiyorsan hangi takımda isen karşı takımı açarak oynamayı deneyebilirsin.Evet beyler benimde bir önerim var hile açıkken düşmana aim hizalamak için caps lock tuşuna bastığımız zaman kendi adamlarımız varsa onlara hizalıyor ve birden bire hiza hakimiyeti kayboluyor ve düşman siz aim yapana kadar sizden seri bir şekilde sizi öldürüyor bu mantığı zulu ve diğer takım için bekleme odasındayken oyun başlamadan takımımızı yukarıdan seçebilmemiz gerekiyor eğer takımımızı seçebilirsek kendi adamlarımızı hiza almadan aim için caps lock tuşuna bastığımızda sadece düşmanı hedef alacak...
@LeftSpace
onlari zaten yaptım gene olmadihttps://memoryhackers.org/konular/calismayi-durdurdu-hatasi-wolftu-zulu.34865/page-3#post-548391
Bilgilendirme için teşekkürler.="BeyefendiGamer, post: 548408, member: 288215"]Kardeşim Zulu'da DWORD Hack ile girdiğin zaman sana güzel bir özellik sunuyorlar. F1 tuşuna basınca sadece Zulu takımını 3D EspBox olarak (yeşil) F2 tuşuna basınca ise sadece Gladyo takımını 3D EspBox olarak (kırmızı) gösteriyor. F3 tuşuna basarak da her 2 takımında 3D EspBox olarak görebiliyorsun. Kendi adamına aim odaklamak istemiyorsan hangi takımda isen karşı takımı açarak oynamayı deneyebilirsin.