zulu ne zaman gelir bilginiz var mı moderator beyArkadaşlar Konu İle Alakalı Yorum Atın Aksi Taktirde Ban Yiceksiniz !
Hesap Bani Kaldırma Yoktur Bilgisayar Bani Kaldırma Vardır.hesap banı kaldırma özelliği gelecek mi şu son güncelleme ile
thanks for feedback EU-BR Enabled.@LeftSpace @XGuardiaN @LazHayalet @nader11ndeu @ioz
Good evening, Can you put zulu BR VIP Hack separate from zulu EU?
Because zulu brazil is not updating frequently. And every time you put Beta Test we Brazilians can not use it.
Please put the zulu BR separate. Only him. And when it's detectable, I'll let you know.
Thanks Dword Team
Obrigado Equipe Dword
nader11ndeu'ya soracaksın onuWolftü Softynx ne zaman gelicek acaba bir bilgi veremez misiniz?
Teşekkürler yinedenader11ndeu'ya soracaksın onu
PEKİ zuluyu kime soruyoruznader11ndeu'ya soracaksın onu
peki hesap banı kaldırma gelir mi veya gelme ihtimali var mıdırHesap Bani Kaldırma Yoktur Bilgisayar Bani Kaldırma Vardır.
@BeyefendiGamer ve @UlasO Bir Daha Bu Şekilde Tartışma Gerilim Yaşatacak Durumlara Girmeyin.
Zuladan ben sorumluyumPEKİ zuluyu kime soruyoruz
Sistem bilgilerini yazarmısın ? Ekran kartını , ram , işlemci gibi şeyleriZulu da ki out of memory hatasına bir çözüm bulabilir misiniz ? zira 3d hatasını bypass edince out of memory hatası alıyordum.
hesap banı kaldırma diye bişey yapamaz kimse , bilgisayar banınızı kaldırmak için biz zaten gerekli şeyleri yapıyoruz.peki hesap banı kaldırma gelir mi veya gelme ihtimali var mıdır
Bu arada ellerinize sağlık inşallah emeklerinizin hakkını alıyorsunuzdurZuladan ben sorumluyum