Ne zaman çıkar testtenTESTLER BİTİNCE CIKICAK KARDEŞİM.
kardeşim en az 3 gün yada 1 hafta taş çatlasa 2 haftaDword Hack 8.0 Beta Test ten ne zaman çıkar biz 2 ay bekliyecekmiyiz kullanmak için ?
kardeşim naptınız be 2 hafta ne :/ Bari güzel bişey çıkar inş ortaya da adamlar Belki Eylül ayında çıkar diyorkardeşim en az 3 gün yada 1 hafta taş çatlasa 2 hafta
Hilesiz oyna çocuk. Yok ben hilesiz oynayamam eziğim diyorsan bir kaç gün sabret.ama sıkıoldım şu wofteyamın hılesi calısın artık
Hilesiz oyna çocuk. Yok ben hilesiz oynayamam eziğim diyorsan bir kaç gün sabret.
Adamlar bu işin Professional'i değil mi ? Güncellemeye çalışıyorlar işte o kadar kolay sanıyorsun heralde bu işleri
Kolaysa bir tane de sen yapta görelim cevherini !!!
hile acılıyor kullanıyorum ama 2 gundur acamıyorum ya xıncode hatası verıyo yada bılgısayar kendınden hata verıyo bı cozumu varmı acaba
ya bıde su hıleyı yapıyonuz madem yenı surum getırıyonuz verecegı hataları tahmın edıp cozumunun vıdeosunu atın zahmet olmasa
yeni güncelleme yayınlandımı ?ya bıde su hıleyı yapıyonuz madem yenı surum getırıyonuz verecegı hataları tahmın edıp cozumunun vıdeosunu atın zahmet olmasa
yeni güncelleme yayınlandımı ?