Çözüldü MemoryUI hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar ben bu yerden csgo hilesi vb kullandım hiç bir sorun ve güvenlik açısından sıkıntı çekmedim. Ama Memory UI Loader yüklediğim de bilgisayarım yavaş açılamaya yavaşlamaya ve fps im düştüğünü fark ettim. Daha sonrasında format attım ve düzeldi.Format attıktan sonra tekrar dan indirdim ve gene aynı şey oldu memory hackers a güvenim hala sonsuz ama bunun nedeni nedir?

Çözüm
Teknik olarak MemoryUI programının sisteminizi yavaşlatma şansı yoktur. Çünki siz programı açmadığınızda ya da çalıştırıp hileyi kullanmaya başladığınızda loader arka planda çalışmaya devam etmez. Ya da, bilgisayarı başlattığınızda otomatikman arka planda açılmaz. Hal böyle olunca, çalışmayan bir program sisteminizi nasıl yavaşlatabilir acaba ? Locked.
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Teknik olarak MemoryUI programının sisteminizi yavaşlatma şansı yoktur. Çünki siz programı açmadığınızda ya da çalıştırıp hileyi kullanmaya başladığınızda loader arka planda çalışmaya devam etmez. Ya da, bilgisayarı başlattığınızda otomatikman arka planda açılmaz. Hal böyle olunca, çalışmayan bir program sisteminizi nasıl yavaşlatabilir acaba ? Locked.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...