3 Haz 2021 #1 azver A Üye Katılım 10 Şub 2021 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 103 5 HİZMET YILI error opening file C:/users/..../appdata/temp/fskfwcz.exe
Çözüm #Dragon Hack 3 Haz 2021 Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Ardından Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap üzerinden tekrar indirin ve winrardan çıkartıp sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Sorununuz devam ederse bana dm atabilirsiniz.
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Ardından Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap üzerinden tekrar indirin ve winrardan çıkartıp sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Sorununuz devam ederse bana dm atabilirsiniz.
3 Haz 2021 #2 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,732 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Ardından Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap üzerinden tekrar indirin ve winrardan çıkartıp sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Sorununuz devam ederse bana dm atabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Ardından Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap üzerinden tekrar indirin ve winrardan çıkartıp sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Sorununuz devam ederse bana dm atabilirsiniz.
4 Haz 2021 #3 Wunlysa Ultra Üye Katılım 27 Kas 2017 Mesajlar 1,566 Çözümler 24 Tepki puanı 95 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI dosyayı masaüstüne atma program files klasörünün içine atmayı dene dosyayı o yoldan açamıyor bilgisayarın. Oyla 0 Olumsuz oyla
dosyayı masaüstüne atma program files klasörünün içine atmayı dene dosyayı o yoldan açamıyor bilgisayarın.