22H2 win 11Konuya göz attım ancak win11 desteğini göremedim ayrıca çalıştıra winver yazıp sürümüne bakar mısın?
bunu bende araştırıyorum bro bilgi bulursam sana haber verecveğimWindows 11 kullanıyorum, destek geldiğini okudum. Denedim ama yine aynı "Init Error "hatası alıyorum.
windows defender kapalı, güvenlik duvarı kapalı, harici güvenlik yazılımı kapalı.
Bu hatayı yaşayan başka arkadaşlarda varmış konuda gördüm. Çözümünü bulan var mı?
Windows 11 desteğinin geldiği yazıyor güncelleme notlarında, diğer taraftan windows 11 ile windows 10 o kadar farklı işletim sitemi olduğunu sanmıyorum. windows 11, 10nun biraz daha ekleme yapılmış hali. Yani temel dinamikleri aynıdır illaki. Öncelikle bu hatanın kaynağı ne, nasıl çözülür o önemli. Bazı yerlerde antivirüs programları kaynaklı diyor ama dediğim gibi defender/güvenlik duvarı/ek antivirüs programı kapalı, yine aynı hatayı veriyor.dostum win 11'de çalışmaz hile, win 10 sürünlerinde çalışır
Windows 11 desteğinin geldiği yazıyor güncelleme notlarında, diğer taraftan windows 11 ile windows 10 o kadar farklı işletim sitemi olduğunu sanmıyorum. windows 11, 10nun biraz daha ekleme yapılmış hali. Yani temel dinamikleri aynıdır illaki. Öncelikle bu hatanın kaynağı ne, nasıl çözülür o önemli. Bazı yerlerde antivirüs programları kaynaklı diyor ama dediğim gibi defender/güvenlik duvarı/ek antivirüs programı kapalı, yine aynı hatayı veriyor.
windows 10da hataveriyordu daha asonra windows 11 ulti güncelleme ile sorun kalktı tekrardan soorun yaşıyoprsan nettappp yapmalısınWindows 11 kullanıyorum, destek geldiğini okudum. Denedim ama yine aynı "Init Error "hatası alıyorum.
windows defender kapalı, güvenlik duvarı kapalı, harici güvenlik yazılımı kapalı.
Bu hatayı yaşayan başka arkadaşlarda varmış konuda gördüm. Çözümünü bulan var mı?
21H2’den sonraki sürüm için destek yok sanırım hocamWindows 11 desteğinin geldiği yazıyor güncelleme notlarında, diğer taraftan windows 11 ile windows 10 o kadar farklı işletim sitemi olduğunu sanmıyorum. windows 11, 10nun biraz daha ekleme yapılmış hali. Yani temel dinamikleri aynıdır illaki. Öncelikle bu hatanın kaynağı ne, nasıl çözülür o önemli. Bazı yerlerde antivirüs programları kaynaklı diyor ama dediğim gibi defender/güvenlik duvarı/ek antivirüs programı kapalı, yine aynı hatayı veriyor.
2.5'da öyle gözüküyordu da, yazılımcımız sağolsun bu 2.6'da win 11 desteği eklemiş, öyle belirtmiş. Lakin bu hata devam ediyor işte.bildiyim kadarıyla windows 10 sürüm uyumlu olmalı. yinede başka bilgiye ulaşırsam burda paylaşırım.
Gameloop güncel ve 32 bit. Bu verdiğiniz programları her defasında kuruyorum zaten hocam. Bazı arkadaşlar win10'da aynı hata aldıklarını belirtmiş ama.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunlar güncel mi ?
Gameloop sürümünüz 32 bit olması gerekiyor.
win11'de sorunlu çalıştığını biliyorum pubg hilesinin çoğu kişi bu sebepten dolayı win 10 döndü dostum
benim bildiğim şuan ki hile win 11 ile uyumlu değil
Bu yorum çok önemli, sorunun win11'den kaynaklıdır diyememezi kanıtlıyor bak.aynı problem bendede var w 10dada aynı w11dede aynı çözümü yok galiba
Win11 güncel tutmaya çalışıyorum, sen bu hangi güncellemeyi bahsediyordun?windows 10da hataveriyordu daha asonra windows 11 ulti güncelleme ile sorun kalktı tekrardan soorun yaşıyoprsan nettappp yapmalısın
i know this but i saw admin added support win11 in the hackbro if your are using dword on win 11 it will not work you have to change to win 10 for dword hack
Konuda yazmıyorda hocam, konu sahibinin bakması lazım buduruma tabi.21H2’den sonraki sürüm için destek yok sanırım hocam
Konuya göz atıp döneceğim2.5'da öyle gözüküyordu da, yazılımcımız sağolsun bu 2.6'da win 11 desteği eklemiş, öyle belirtmiş. Lakin bu hata devam ediyor işte.
Gameloop güncel ve 32 bit. Bu verdiğiniz programları her defasında kuruyorum zaten hocam. Bazı arkadaşlar win10'da aynı hata aldıklarını belirtmiş ama.
Bu yorum çok önemli, sorunun win11'den kaynaklıdır diyememezi kanıtlıyor bak.
Win11 güncel tutmaya çalışıyorum, sen bu hangi güncellemeyi bahsediyordun?
i know this but i saw admin added support win11 in the hack
Konuda yazmıyorda hocam, konu sahibinin bakması lazım buduruma tabi.
21H2 sürümüne düşmen lazım hocam2.5'da öyle gözüküyordu da, yazılımcımız sağolsun bu 2.6'da win 11 desteği eklemiş, öyle belirtmiş. Lakin bu hata devam ediyor işte.
Gameloop güncel ve 32 bit. Bu verdiğiniz programları her defasında kuruyorum zaten hocam. Bazı arkadaşlar win10'da aynı hata aldıklarını belirtmiş ama.
Bu yorum çok önemli, sorunun win11'den kaynaklıdır diyememezi kanıtlıyor bak.
Win11 güncel tutmaya çalışıyorum, sen bu hangi güncellemeyi bahsediyordun?
i know this but i saw admin added support win11 in the hack
Konuda yazmıyorda hocam, konu sahibinin bakması lazım buduruma tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?