Çözüldü MemoryUI init error hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows 11 kullanıyorum, destek geldiğini okudum. Denedim ama yine aynı "Init Error "hatası alıyorum.
windows defender kapalı, güvenlik duvarı kapalı, harici güvenlik yazılımı kapalı.

Bu hatayı yaşayan başka arkadaşlarda varmış konuda gördüm. Çözümünü bulan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6.8 KB · Görüntüleme: 113
Çözüm
Merhabalar destek eklendiği orada yazıyor fakat Windows 11 gibi yeni ve güncel bir işletim sisteminde Windows Update aracılığı ile gelen en ufak bir update bile bu durumda uyumsuzluk problemlerine yol açabilir. Bundan dolayı Windows 11 22H2'den daha düşük bir sürüm kullanmanızı önereceğiz. Gelecekte güncellemeler geldikçe sizlerle paylaşılacaktır.
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Konuya göz attım ancak win11 desteğini göremedim ayrıca çalıştıra winver yazıp sürümüne bakar mısın?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Windows 11 kullanıyorum, destek geldiğini okudum. Denedim ama yine aynı "Init Error "hatası alıyorum.
windows defender kapalı, güvenlik duvarı kapalı, harici güvenlik yazılımı kapalı.

Bu hatayı yaşayan başka arkadaşlarda varmış konuda gördüm. Çözümünü bulan var mı?
bunu bende araştırıyorum bro bilgi bulursam sana haber verecveğim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum win 11'de çalışmaz hile, win 10 sürünlerinde çalışır

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum win 11'de çalışmaz hile, win 10 sürünlerinde çalışır
Windows 11 desteğinin geldiği yazıyor güncelleme notlarında, diğer taraftan windows 11 ile windows 10 o kadar farklı işletim sitemi olduğunu sanmıyorum. windows 11, 10nun biraz daha ekleme yapılmış hali. Yani temel dinamikleri aynıdır illaki. Öncelikle bu hatanın kaynağı ne, nasıl çözülür o önemli. Bazı yerlerde antivirüs programları kaynaklı diyor ama dediğim gibi defender/güvenlik duvarı/ek antivirüs programı kapalı, yine aynı hatayı veriyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Windows 11 desteğinin geldiği yazıyor güncelleme notlarında, diğer taraftan windows 11 ile windows 10 o kadar farklı işletim sitemi olduğunu sanmıyorum. windows 11, 10nun biraz daha ekleme yapılmış hali. Yani temel dinamikleri aynıdır illaki. Öncelikle bu hatanın kaynağı ne, nasıl çözülür o önemli. Bazı yerlerde antivirüs programları kaynaklı diyor ama dediğim gibi defender/güvenlik duvarı/ek antivirüs programı kapalı, yine aynı hatayı veriyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunlar güncel mi ?
Gameloop sürümünüz 32 bit olması gerekiyor.
win11'de sorunlu çalıştığını biliyorum pubg hilesinin çoğu kişi bu sebepten dolayı win 10 döndü dostum
benim bildiğim şuan ki hile win 11 ile uyumlu değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

windows 10da hataveriyordu daha asonra windows 11 ulti güncelleme ile sorun kalktı tekrardan soorun yaşıyoprsan nettappp yapmalısın

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
21H2’den sonraki sürüm için destek yok sanırım hocam

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bildiyim kadarıyla windows 10 sürüm uyumlu olmalı. yinede başka bilgiye ulaşırsam burda paylaşırım.
2.5'da öyle gözüküyordu da, yazılımcımız sağolsun bu 2.6'da win 11 desteği eklemiş, öyle belirtmiş. Lakin bu hata devam ediyor işte.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunlar güncel mi ?
Gameloop sürümünüz 32 bit olması gerekiyor.
win11'de sorunlu çalıştığını biliyorum pubg hilesinin çoğu kişi bu sebepten dolayı win 10 döndü dostum
benim bildiğim şuan ki hile win 11 ile uyumlu değil
Gameloop güncel ve 32 bit. Bu verdiğiniz programları her defasında kuruyorum zaten hocam. Bazı arkadaşlar win10'da aynı hata aldıklarını belirtmiş ama.
aynı problem bendede var w 10dada aynı w11dede aynı çözümü yok galiba
Bu yorum çok önemli, sorunun win11'den kaynaklıdır diyememezi kanıtlıyor bak.
windows 10da hataveriyordu daha asonra windows 11 ulti güncelleme ile sorun kalktı tekrardan soorun yaşıyoprsan nettappp yapmalısın
Win11 güncel tutmaya çalışıyorum, sen bu hangi güncellemeyi bahsediyordun?
bro if your are using dword on win 11 it will not work you have to change to win 10 for dword hack
i know this but i saw admin added support win11 in the hack
21H2’den sonraki sürüm için destek yok sanırım hocam
Konuda yazmıyorda hocam, konu sahibinin bakması lazım buduruma tabi.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
2.5'da öyle gözüküyordu da, yazılımcımız sağolsun bu 2.6'da win 11 desteği eklemiş, öyle belirtmiş. Lakin bu hata devam ediyor işte.

Gameloop güncel ve 32 bit. Bu verdiğiniz programları her defasında kuruyorum zaten hocam. Bazı arkadaşlar win10'da aynı hata aldıklarını belirtmiş ama.

Konuya göz atıp döneceğim
Post automatically merged:

21H2 sürümüne düşmen lazım hocam

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar destek eklendiği orada yazıyor fakat Windows 11 gibi yeni ve güncel bir işletim sisteminde Windows Update aracılığı ile gelen en ufak bir update bile bu durumda uyumsuzluk problemlerine yol açabilir. Bundan dolayı Windows 11 22H2'den daha düşük bir sürüm kullanmanızı önereceğiz. Gelecekte güncellemeler geldikçe sizlerle paylaşılacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...