Çözüldü MemoryUI inmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba ekran görüntüsünde belirttiğim gibi bir hata alıyorum klasörden masaüstüne atmak istediğimde bunu nasıl çözerim virüs koruma falan devre dışı.

Screenshot_1.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba senin için ufak bir araştırma yaptım eğer yapmadıysanız
Hata 0x80004005: Belirtilmemiş hatabir klasör veya dosya izinleri sorunu olabilir. Bu nedenle, tam erişim haklarını almak için bir klasör veya dosyanın sahipliğini almanız gerekebilir. Bunu klasörün veya dosyanın Özellikler penceresinden veya TakeOwnershipEx programıyla yapabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhaba senin için ufak bir araştırma yaptım eğer yapmadıysanız
Hata 0x80004005: Belirtilmemiş hatabir klasör veya dosya izinleri sorunu olabilir. Bu nedenle, tam erişim haklarını almak için bir klasör veya dosyanın sahipliğini almanız gerekebilir. Bunu klasörün veya dosyanın Özellikler penceresinden veya TakeOwnershipEx programıyla yapabilirsiniz.
özellikler penceresinden ne yapacağım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu sitede Sağ tık menüsüne klasör sahipliğini almayı ekleyen bir yöntem mevcut. Deneyebilirsin istersen (TakeOwnership)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
windows defender bazen tarama kapalı olsa da bir kere farketiği bir dosya ile ilgili sen bir karar verene kadar kitleyebiliyor. güvenlik ayarlarından geçmişe bir bak istersen eğer oradaysa Cihazda izin ver diyerek çözebilirsin soruna bu sebep oluyorsa tabi

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bende Windows Defender açıkken bu hatayı alıyorum. Kontrol edin farklı bir anti-virus programı var mı diye. Yoksa defender control indirip uygulama üzerinden kapatıp bi kez daha deneyin. Bazen kendi kendine açılabiliyor.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arama çubuğuna gerçek zamanlı koruma yaz . 7 günlüğüne devre dışı bırak . Denetim nasasına gir güç ve güvenlikten defenderı bul kapat . Sonrasında internete defender control yaz ve indir . Masaüstüne çıkarıp yönetici olarak çalıştır ve defenderı kalıcı olarak devre dışı bırak . Artık böyle bir sorun yaşamazsın

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimal virus programından kaynaklı tamamen kaplı oldugundan emin olun sorun halen devam ediyorsa bana özelden yazın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...