MemoryUI "İşlem başarılı bir şekilde tamamlanmadı" hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
MemoryUI indirmeye çalışıyorum. Sitede benzer sorunlarla karşılaşanlara verilen cevaplara göre hareket ettim ve belli bir yere kadar gelebildim. Buradan da daha ilerleyemiyorum.
Ne yapmam lazım buradan sonrasında bilen var mı?

Ekli dosyalar

• ss.png
    ss.png
    156.6 KB · Görüntüleme: 51
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Windows güvenliği ayarlarını kapatman gerekiyor
Rav Protectiondan kaynaklıymış ve sistemde reason cybersecurity olarak gozuktugunden anlamamısım, Fakat şimdide yeni bi sorunla karşılastım. exe dosyasını acıyorum waiting for action diyo ve duruyo daha da bişey olmuyo. Ne yapmam lazım bundan sonrasında biliyormusun?

Ekli dosyalar

• sdsdsdss.png
    sdsdsdss.png
    56.5 KB · Görüntüleme: 40
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Rav Protectiondan kaynaklıymış ve sistemde reason cybersecurity olarak gozuktugunden anlamamısım, Fakat şimdide yeni bi sorunla karşılastım. exe dosyasını acıyorum waiting for action diyo ve duruyo daha da bişey olmuyo. Ne yapmam lazım bundan sonrasında biliyormusun?
Bundan sonra bi Türk forumunda aynı mantıkla çalışan bir hile daha gördüm. Realityui di onunda adı. Onu denedim ve oldu hileye başarılı bir şekilde giriş yaptım fakat hile çalışmıyordu. İlk başta ben yapamıyorum sandim fakat gerçekten hile calismiyordu (cs2 ve pubg de denedim).

Rav ı yine açtığımda trojen indirdiğimi farkettim ve hemen sildim ama maalesef çoktan bilgisayar etkisi altına girmiş. Valorant a girdiğimde tuşlar çalışmamaya başladı bilgisayar kendiliğinden kapanıyor, elimi surmedigim halde kendi kendine oynamaya başladı. Buda bana bi ders oldu. Bedava da olsa paralı da olsa sonuçta kötü amaçlı bir yazılım bunlar, İndirmemek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...