Arkadaşlar merhaba,öncelikle en son 1 hafta önce çalıştırdım loaderi bir sıkıntı çıkmamıştı ama şuan çalıştırmaya çalıştığımda A RECORD B RECORD geliyor sonra da kendi kendine kapanıyor sonra da MemoryUI uygulamasına giriş yapmalısınız diyor ayrıca tüm çözümleri denedim driver yükleme vb. temp felan da sildim ama bir işe yaramadı.
Öncelikle Vereceğim Tavsiyeleri Adım Adım Yapmanızı Rica Ediyorum.
-Öncelikle Oyununuzu Açın Ve Giriş Yapın.
-MemoryUI Çalıştırın Ve Bekleyin.
-Karşılaşmanızı Bulun Heronuzu Seçin.
-Oyun Açıldığında Basenizi Gördüğünüzde Hileyi İnject Ediniz.
-Sonuç Başarılı Olacaktır.
Arkadaşlar merhaba,öncelikle en son 1 hafta önce çalıştırdım loaderi bir sıkıntı çıkmamıştı ama şuan çalıştırmaya çalıştığımda A RECORD B RECORD geliyor sonra da kendi kendine kapanıyor sonra da MemoryUI uygulamasına giriş yapmalısınız diyor ayrıca tüm çözümleri denedim driver yükleme vb. temp felan da sildim ama bir işe yaramadı.
dostum aynı olay bana da oluyordu hatta bazen load edebiliyodum bu sefer de oyun donup kapanıyordu. çözümü de %appdata% den LPRB klasörünü sildim cha configi attım sonra gitti loaderi sildim yeniden indirdim. oyun başlayınca ekranı pencereli yaptım sonra load ettim ve açıldı bende
dostum aynı olay bana da oluyordu hatta bazen load edebiliyodum bu sefer de oyun donup kapanıyordu. çözümü de %appdata% den LPRB klasörünü sildim cha configi attım sonra gitti loaderi sildim yeniden indirdim. oyun başlayınca ekranı pencereli yaptım sonra load ettim ve açıldı bende
Öncelikle Vereceğim Tavsiyeleri Adım Adım Yapmanızı Rica Ediyorum.
-Öncelikle Oyununuzu Açın Ve Giriş Yapın.
-MemoryUI Çalıştırın Ve Bekleyin.
-Karşılaşmanızı Bulun Heronuzu Seçin.
-Oyun Açıldığında Basenizi Gördüğünüzde Hileyi İnject Ediniz.
-Sonuç Başarılı Olacaktır.
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
5-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.
6- %appdata% klasöründeki LPRB klasörünü de silip deneyebilirsiniz, config tabanlı bir sorun varsa çözülecektir.
Zaman zaman hile kaynaklı sorunlarda olabilmekte ve düzeltilmektedir bundan dolayı sorununuz çoktan çözülmüşte olabilir. LPReborn en stabil Windows 10 sürümlerinde çalışmaktadır.