21 Tem 2021 #1 kanobaso Onaylı Üye Katılım 9 Eyl 2020 Mesajlar 75 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 26 5 HİZMET YILI Merhaba ben hiile yükleyince loader dan (load pi fail) diye bir hata alıyorum yardımcı olabilirmisniz ? Çıkış yapıp yeniden girdim ama yine aynı hata yı veriiyor Son düzenleme: 21 Tem 2021
Merhaba ben hiile yükleyince loader dan (load pi fail) diye bir hata alıyorum yardımcı olabilirmisniz ? Çıkış yapıp yeniden girdim ama yine aynı hata yı veriiyor
Çözüm #Roaccat 21 Tem 2021 [/load pi Fail] Tüm sekmeleri kapatıp üyeliğinize çıkış giriş yapın! Olmazsa modemi resetleyin veya başka bir internet bağlantısı ile deneyin.
[/load pi Fail] Tüm sekmeleri kapatıp üyeliğinize çıkış giriş yapın! Olmazsa modemi resetleyin veya başka bir internet bağlantısı ile deneyin.
21 Tem 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI [/load pi Fail] Tüm sekmeleri kapatıp üyeliğinize çıkış giriş yapın! Olmazsa modemi resetleyin veya başka bir internet bağlantısı ile deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[/load pi Fail] Tüm sekmeleri kapatıp üyeliğinize çıkış giriş yapın! Olmazsa modemi resetleyin veya başka bir internet bağlantısı ile deneyin.