noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
MemoryUI Loader Alınan Genel Hatalar Ve Çözümleri
- Onay sistemi yapıldı hile ekranı gelmiyor?
+(NET Framework, DirectX) Programlarının güncel ve çalışır halde olduğunu doğrulayın.
- Hilede ki seçenekleri ayarlıyorum oyunda hile açılmıyor ?
+Kullandığınız hilenin konusunu detaylı okuyunuz bazı hileler (Pencereli, Tam Ekran Pencereli, Tam Ekran) modlarında çalışmaktadır hile yayımcıları özelliklerini her zaman altında belirtmektedir
- Loader'ı indirdim tıklıyorum kayboluyor?
+Windows Defender , Eset Nod32 vb Güvenlik - Antivirüs Programlarında gerçek zamanlı korumaları duraklatmanız gerekmektedir.
- Windows Çalıştır %temp% klasördeki herşeyi silip tekrar deneyin
- Loader Reklam Onayı Başarılı Bu Sayfayı Kapatmayın'dan Sonra İlerlemiyor ?
+ Chrome - Yeni Sekme - CTRL V - Enter
- Onay Başarılı Olacaktır
- Onay sistemi yapıldı hile ekranı gelmiyor?
+(NET Framework, DirectX) Programlarının güncel ve çalışır halde olduğunu doğrulayın.
- Hilede ki seçenekleri ayarlıyorum oyunda hile açılmıyor ?
+Kullandığınız hilenin konusunu detaylı okuyunuz bazı hileler (Pencereli, Tam Ekran Pencereli, Tam Ekran) modlarında çalışmaktadır hile yayımcıları özelliklerini her zaman altında belirtmektedir
- Loader'ı indirdim tıklıyorum kayboluyor?
+Windows Defender , Eset Nod32 vb Güvenlik - Antivirüs Programlarında gerçek zamanlı korumaları duraklatmanız gerekmektedir.
- Windows Çalıştır %temp% klasördeki herşeyi silip tekrar deneyin
- Loader Reklam Onayı Başarılı Bu Sayfayı Kapatmayın'dan Sonra İlerlemiyor ?
+ Chrome - Yeni Sekme - CTRL V - Enter
- Onay Başarılı Olacaktır
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Loader için önerilen tarayıcı Google CHROME'dur
Her hile paylaşımında Windows Sürümleri uygunluk testi uygulanır ve aşağıda gördüğünüz gibi belirtilir sisteminizi bularak çalışıp çalışmadığını veya denenmediğini görebilirsiniz
Lütfen konu altına şu şekilde yorum yapmayınız ''framework / directx nasıl yükleniyor - herşey güncel çalışmıyor vb'' Eklemeyi ve yüklemeyi internette araştırma yaparak bulabilirsiniz sorununuz güncel olarak devam ederse gerekli yere konunuzu açın arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.
Windows 7 32-64 Bit: Çalışıyor
Windows 8 32 Bit: Çalışmıyor
Windows 8 64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 32 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 64 Bit: Denenmedi
Windows 10 32-64 Bit: Çalışıyor
Son düzenleme: