Hileyi silip defenderi açıp virüs taraması yaptıktan sonra pc'yi yeniden başlatıp,başlattıktan sonra defenderi tekrar kapatıp hileyi tekrar indirdikten sonra tekrar dener misin?dostum işte loader kalıyor öyle hilede gelmiyor oyuna dün sabah yoktu bu sorun akşam sorun çıkmaya başladı windows defenderi kapadım ama düzelmedi yardım edebilirmisin ?
my discord adress ?' ♱ Béâýden ム .#8880i have pubglite and loader works fine a few hours i stream on discord its working on me if need help i am here ok
atayım hemenHatanın görsel fotoğrafını atsan bir çözüm yazardım''hatanın ismi,error vb''gösteren fotoğraf.
Bekliyorum dostum,atınca sorunu çözmeye çalışacağım.atayım hemen
Buyur dostumHatanın görsel fotoğrafını atsan bir çözüm yazardım''hatanın ismi,error vb''gösteren fotoğraf.
oyuna geçince loader kapanıyorBekliyorum dostum,atınca sorunu çözmeye çalışacağım.
dostum işte loader kalıyor öyle hilede gelmiyor oyuna dün sabah yoktu bu sorun akşam sorun çıkmaya başladı windows defenderi kapadım ama düzelmedi yardım edebilirmisin ?Dostum burda hata göremiyorum Thread Stopping yazılan yer hata sonucu çıkmıyor bendede fotoğrafta ki şekilde yazı çıkıyor fakat bu sorunla hiç karşılaşmadım
Hileyi silip defenderi açıp virüs taraması yaptıktan sonra pc'yi yeniden başlatıp,başlattıktan sonra defenderi tekrar kapatıp hileyi tekrar indirdikten sonra tekrar dener misin?dostum işte loader kalıyor öyle hilede gelmiyor oyuna dün sabah yoktu bu sorun akşam sorun çıkmaya başladı windows defenderi kapadım ama düzelmedi yardım edebilirmisin ?
Deniyorum DostumHileyi silip defenderi açıp virüs taraması yaptıktan sonra pc'yi yeniden başlatıp,başlattıktan sonra defenderi tekrar kapatıp hileyi tekrar indirdikten sonra tekrar dener misin?
Sorunun çözülmezse tekrar yazabilirsin yardım etmeye çalışırım kankam.Deniyorum Dostum
Sorunun çözülmezse tekrar yazabilirsin yardım etmeye çalışırım kankam.
Adblock kullanmıyorum alt tab yapıyorum olmuyor dostum gördüğün gibi getlast error yazıyor bu yazmıyordu normaldeThread Stopping yazması lazım zaten o yazdıktan sonra 2. cmd açılıyor memory hackers yazıyor sonra inject olunca bippp diye ses geliyor alt tab atıp tekrar gir oyuna 10 saniye bekle açılır
AD BLOCK KULLANIYORMUSUN ????
Peki Hangi Virüs Temizleyici Programı KullanıyorsunAdblock kullanmıyorum alt tab yapıyorum olmuyor dostum gördüğün gibi getlast error yazıyor bu yazmıyordu normalde
Windows defender oda kapalıPeki Hangi Virüs Temizleyici Programı Kullanıyorsun
bilmiyorum kanka Benden Bu kadar kusura bakma Yetkililere yaz Dönerler sanaWindows defender oda kapalı
Güvenlik Duvarını kapattığından emin misin?Ekli dosyayı görüntüle 53098 şimdide böyle oluyor dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?