Hileyi silip defenderi açıp virüs taraması yaptıktan sonra pc'yi yeniden başlatıp,başlattıktan sonra defenderi tekrar kapatıp hileyi tekrar indirdikten sonra tekrar dener misin?dostum işte loader kalıyor öyle hilede gelmiyor oyuna dün sabah yoktu bu sorun akşam sorun çıkmaya başladı windows defenderi kapadım ama düzelmedi yardım edebilirmisin ?
Zaten o da olmassa bilgisayarında sıkıntı vardır ?Dostum yeni bi çözüm buldum umarım sende de işe yarar. ; Hileyi siliyorsun sildikten sonra defenderi açıyorsun,açtıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.Defenderi tekrar açıp açtıktan sonra hileyi ve loaderi tekrar yükle sorunun çözülmesi lazım ve oyunuda aşağıya almamanı öneririm hile açıldıktan sonra aşagıya alsan sorun olmayacağını ümit ediyorum.İyi Forumlar.
oldu dostum teşekkürlerDostum yeni bi çözüm buldum umarım sende de işe yarar. ; Hileyi siliyorsun sildikten sonra defenderi açıyorsun,açtıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.Defenderi tekrar açıp açtıktan sonra hileyi ve loaderi tekrar yükle sorunun çözülmesi lazım ve oyunuda aşağıya almamanı öneririm hile açıldıktan sonra aşagıya alsan sorun olmayacağını ümit ediyorum.İyi Forumlar.
Sorunun çözülmesine sevindim dostum.İyi Forumlar.oldu dostum teşekkürler
Bilgisayar'da veya hilede sıkıntı yok,gereken bilgileri yazdım %100 çözülecektirZaten o da olmassa bilgisayarında sıkıntı vardır ?