Memory UI loaderi açmaya çalıştığımdığında yani rardan çıkarttığımda Ayıklanacak dosya hatası alıyorum veya masaüstüne atamıyor ...... size izin vermek,lidir hatası alıyorum bir türlü düzeltemedim
kanka sağ aşağıdan virüs korumasını kapat her zaman kapalı kalsın açarsan eğer çalıştırırsan programı silebiliyor falan bi zararı olmaz zaten birşey indirmediğin sürece
MabelRush#7690 bana burdan ulaşınvirus programını kapattım ama yine hata veriyor hata şu burada: windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi bunu intte çözmeye çalıştım ama oda işe yaramadı bana ulaşın dc MabelRush#7690
MabelRush#7690 bana burdan ulaşınvirus programını kapattım ama yine hata veriyor hata şu burada: windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi bunu intte çözmeye çalıştım ama oda işe yaramadı bana ulaşın dc MabelRush#7690