MemoryUI loaderinin farklı isimlerle indirilmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MeGaTÜRK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu siteye 2 senedir üyeyim, LoL hilesi kullanıyorum ve sonraki zamanlarda fark ettığım bır gelıstırmeyi size bahsetmek istiyorum. LoL script kullananlar bılmıyorum fark ettıler mi UI download indirilirken artık tek isim degil, farklı isimler ile iniyor. Bu da ban yemeyi zorlastırıyor, ben bu uygulamayı cok sevdım. En azından Memory kullanıcılar ıcın hem ücretsiz hem de güvenli bir hile sunmak istiyor. Bunu görebılıyorum, severek kullandıgım site yöneticilerı ve adminlere cok teşekkür ederim <3.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
evet değişip duruyor özellikle ban yemediğimiz dönemler olmaya başladı etkisi vardır illa ki

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu işi ücretsiz yapmaları çok saygıdeğer bir hareket

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
2 yıldır kullanıyorum windsharp ban dönemi oldu o zaman tüm hesaplarım banlandı ama o ban wave den sonra hiç bir zaman ban yemedim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ücretsiz olmasına rağmen kaliteli iş yapıyolar cidden

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
free hileye göre çok kaliteli cidden

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
gerçekten neredeyse site açıldığı zamandan itibaren kullanıyorum her mir admin,moderator vs. hepsi çok kaliteli yapıyor işlerini bu şekilde devam ederler umarım çok kaliteli işler yapıyorlar severek takip ediyorum

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Cidden ücretsiz ve aktif bir şekilde bu güvenlik yamasında bile çalışıyorsa MemoryHackers'ın farkını ortaya koyduğunu gösterir.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yani o isim değişme mevzusu tam ne zaman geldi bilmiyorum ama vardı sanki ya random isimlerle açıyorduk programı. Ha bide söylemekte fayda var gerçekten dediğin gibi çok iyi bir özellik ve bunu ücretsiz sağlıyorlar gerçekten saygı duyuyorum bu forumun yönetici ve moderatörlerine ve tabii ki hile sahiplerine de :D umarım hep böyle kalırız :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu sitenin lol sc lerini cıktığından beri kullanıyorum düzenli 1 kez bile ban yemedim

MeGaTÜRK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yani o isim değişme mevzusu tam ne zaman geldi bilmiyorum ama vardı sanki ya random isimlerle açıyorduk programı. Ha bide söylemekte fayda var gerçekten dediğin gibi çok iyi bir özellik ve bunu ücretsiz sağlıyorlar gerçekten saygı duyuyorum bu forumun yönetici ve moderatörlerine ve tabii ki hile sahiplerine de :D umarım hep böyle kalırız :)
Yok yokturdu son 3 aydır yokdurdu yaklasık 15 gundur var suan bıle pc dekı sil ve indir süreklı farklı ısımlerle asagı ınıyor bir videoda ızlemıstım daha onceden riot pc dekı olan dosyaları gorebılıormus bence bu yuzden
yapılıyor

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aynen hocam bildiğim kadarıyla da oyuna girerkenki yükleme esnasında %40 a kadar bir tarama yapıyorlardı önceden hala var mıdır bilmem.bu uygulama gayet iyi olmuş ama

Yok yokturdu son 3 aydır yokdurdu yaklasık 15 gundur var suan bıle pc dekı sil ve indir süreklı farklı ısımlerle asagı ınıyor bir videoda ızlemıstım daha onceden riot pc dekı olan dosyaları gorebılıormus bence bu yuzden
yapılıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gerçekten ban paylaşı bu aralar görmez olduk bence son güncellemeler çok iyi oldu

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Diger parali hileli injectorlerde 2019dan beri var bu sey

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windsharp zamanında çok ban yemiştim bu sistem güzel olmuş ban riskini düşürüyor en azından.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yıllardır kullandıgım bir site cok basarılılar basarılarının devamını diliyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
gerçektende yapıyorlar bu işi bende tşk ediyorum gayet başarılı 1 kere bile ban yedim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu sistemle birlikte gerçekten ban yeme oranında ciddi düşüş yaşanmıştır, elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...