3 Haz 2021 #1 MuSTiKBey Seçkin Üye Katılım 23 Mar 2020 Mesajlar 570 Çözümler 4 Tepki puanı 63 Ödüller 7 Yaş 17 6 HİZMET YILI Wolftü hileyi inject ettiğim zaman Start : 6 ERROR: Service error hatası alıyorum bunu nasıl düzelteceğim?
Wolftü hileyi inject ettiğim zaman Start : 6 ERROR: Service error hatası alıyorum bunu nasıl düzelteceğim?
Çözüm #Dragon Hack 3 Haz 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
3 Haz 2021 #2 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,732 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 3 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
3 Haz 2021 #3 serkan12754324 S We are not doctors but we have many patients Seçkin Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 423 Çözümler 6 Tepki puanı 22 Ödüller 4 Yaş 32 5 HİZMET YILI bendede aynı hata olunca yeniden başlatıyom oluyo bilgisayarı yeniden başatıp dene Oyla 0 Olumsuz oyla