2 Eyl 2021 #1 shiho S Uzman Üye Katılım 3 Ağu 2017 Mesajlar 182 Tepki puanı 17 Ödüller 4 Yaş 29 8 HİZMET YILI Arkadaşlar bilgisayarı bu gün aldım yeni. Ve Xproject indirdikten sonra böyle bir hata veriyor. Çözümü nedir acaba ?
Arkadaşlar bilgisayarı bu gün aldım yeni. Ve Xproject indirdikten sonra böyle bir hata veriyor. Çözümü nedir acaba ?
Çözüm M M melolaoynuyoruz 2 Eyl 2021 valla bro biraz araştırdım izlediğim videoda adam aynı hatayı alıyordu zip dosyasından çıkartıp yaptı hata almadı.
valla bro biraz araştırdım izlediğim videoda adam aynı hatayı alıyordu zip dosyasından çıkartıp yaptı hata almadı.
2 Eyl 2021 #2 melolaoynuyoruz M Üye Katılım 14 Nis 2017 Mesajlar 11 Çözümler 1 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI valla bro biraz araştırdım izlediğim videoda adam aynı hatayı alıyordu zip dosyasından çıkartıp yaptı hata almadı. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
valla bro biraz araştırdım izlediğim videoda adam aynı hatayı alıyordu zip dosyasından çıkartıp yaptı hata almadı.
2 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 shiho S Uzman Üye Katılım 3 Ağu 2017 Mesajlar 182 Tepki puanı 17 Ödüller 4 Yaş 29 8 HİZMET YILI Çözüldü arkadaşlar teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla