Çözüldü MemoryUI Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
loader ı açıyorum c: files falan temp klasöründen bi dosyayı açamadığını söylüyor hata kodu e1 gösteriyor temp klasörünü temizle yazmış herkes fakat dosya silinmiyor bilgisayarı yeni aldım günlerdir yüklemelerle uğraştım şimdi sıfırlayıp baştan kurmak istemiyorum varsa çözümü yardımcı olabilir misiniz dosyayı silemiyorum dosya virüslü yada kötü amaçlı yazılım diyor bilgisayarı yeniden başlattım ve açıldı fakat hile aktif hale gelmedi şuan tekrar hata vermeye başladı

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Win+r basip msconfig diye arat. hizmetlere gel ve windows hizmetlerini gizle, geriye kalan her şeyi kapat. Başlangıç uygulamalarının da tamamını kapat, öyle temizle temp klasörünü. defender, antivirus vb. de açık olmamalı sisteminde.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Win+r basip msconfig diye arat. hizmetlere gel ve windows hizmetlerini gizle, geriye kalan her şeyi kapat. Başlangıç uygulamalarının da tamamını kapat, öyle temizle temp klasörünü. defender, antivirus vb. de açık olmamalı sisteminde.
dediklerini aynen yaptım tekrar başlatıp deneyeceğim ilgin için teşekkürler

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ne demek. Düzelmez ise şunları kurmayı dene:

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştır.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...