Çözüldü MemoryUİ sorunu (yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle ben az önce lol'de dereceli maçta sc ile oynarken sorun yoktu 20 dk geçtikten sonra space bastıgımdan oyundan atmaya başladı ve ui yi kapa aç yapınca bu olayla karşılaştım ana klasörü felan sildim anti virüs açık dğeil zaten yardımcı olun lütfen

Ekli dosyalar

• 21.PNG
    21.PNG
    5.2 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Aynı sorunu ben hiç scyi çalıştırmadan alıyorum çözmek için uğraşıyorum denilen her şeyi yaptım fakat bi çözüm bulamadum eğer bulursam senide bilgilendiricem kanka
nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynı sorunu ben hiç scyi çalıştırmadan alıyorum çözmek için uğraşıyorum denilen her şeyi yaptım fakat bi çözüm bulamadum eğer bulursam senide bilgilendiricem kanka

Çözüm
selam
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle ben az önce lol'de dereceli maçta sc ile oynarken sorun yoktu 20 dk geçtikten sonra space bastıgımdan oyundan atmaya başladı ve ui yi kapa aç yapınca bu olayla karşılaştım ana klasörü felan sildim anti virüs açık dğeil zaten yardımcı olun lütfen
aynı sorun bende de var load whdi error veriyor kafayı yicem

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var load whdi error veriyor kafayı yicem
"/load whdi error" sorununu çözmek için Forum üzerinde İoz'un paylaşmış olduğu gönderiyi takip edebilirsin. "Checking New Version..." durumu için çalışmaları yapıyorum muhtemelen yararlı bir sonuca ulaşırım, ulaştığım vakit konu açarak bilgilendirme yapacağım. İyi forumlar.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Düzeldi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...