eyvallah kankaAynı sorunu ben hiç scyi çalıştırmadan alıyorum çözmek için uğraşıyorum denilen her şeyi yaptım fakat bi çözüm bulamadum eğer bulursam senide bilgilendiricem kanka
aynı sorun bende de var load whdi error veriyor kafayı yicemMerhabalar öncelikle ben az önce lol'de dereceli maçta sc ile oynarken sorun yoktu 20 dk geçtikten sonra space bastıgımdan oyundan atmaya başladı ve ui yi kapa aç yapınca bu olayla karşılaştım ana klasörü felan sildim anti virüs açık dğeil zaten yardımcı olun lütfen
"/load whdi error" sorununu çözmek için Forum üzerinde İoz'un paylaşmış olduğu gönderiyi takip edebilirsin. "Checking New Version..." durumu için çalışmaları yapıyorum muhtemelen yararlı bir sonuca ulaşırım, ulaştığım vakit konu açarak bilgilendirme yapacağım. İyi forumlar.aynı sorun bende de var load whdi error veriyor kafayı yicem
ben denedim işe yaramıyorhileyi görev yöneticisi olarak çaliştirip açmayi dene
Düzeldi miMerhabalar öncelikle ben az önce lol'de dereceli maçta sc ile oynarken sorun yoktu 20 dk geçtikten sonra space bastıgımdan oyundan atmaya başladı ve ui yi kapa aç yapınca bu olayla karşılaştım ana klasörü felan sildim anti virüs açık dğeil zaten yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?