21 Mar 2023 #1 civanlık C Üye Katılım 28 Tem 2019 Mesajlar 44 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Duyurudaki her şeyi yapıyorum waiting for action kısmına gelince hileyi yükle diyorum sunucuya baglanılamadı diyor antivirus programı kapalı. Post automatically merged: 21 Mar 2023 Yardım edebilecek? Son düzenleme: 21 Mar 2023
Duyurudaki her şeyi yapıyorum waiting for action kısmına gelince hileyi yükle diyorum sunucuya baglanılamadı diyor antivirus programı kapalı. Post automatically merged: 21 Mar 2023 Yardım edebilecek?
Çözüm Majest 21 Mar 2023 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- DNS,VPN veyahut adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın 4- Başka bir tarayıcıdan loadlamayı deneyin.
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- DNS,VPN veyahut adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın 4- Başka bir tarayıcıdan loadlamayı deneyin.
21 Mar 2023 #2 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- DNS,VPN veyahut adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın 4- Başka bir tarayıcıdan loadlamayı deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- DNS,VPN veyahut adblocker kullanıyorsanız hepsini kapatın 4- Başka bir tarayıcıdan loadlamayı deneyin.