Çözüldü MemoryUI trojan algılaması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam Uygulamada Trojan Algılıyor Nedense Güvenlik Duvarını kapatıyorum hileyle oynadıktan sonra açarken trojan win 32 diye birşey oluyor Hileyle alakalımı Yoksa internettenmi bulaştı nasıl Düzeltebilirim Trojan algılıyor Uygulamada

Çözüm
Dostum,hilenin loaderinı anti virüs programları 3. Parti yazılım şeklinde algıladığı için virüs gibi görünüyor pc açısından,bu yüzden bilgisayarın anti virüsünü kapatman gerekli,hangi hileyle oynasan anti virüs programları hile yazılımlarını 3.parti yazılım olarak algılar
Memoryhackers hilelerine güvenebilirsin yüz binlerce kişi yıllardır bu forumdan hile kullanıyor zaten.
⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileden dolayı öyle diyor. Eğer trojanı hile dosyasında buluyorsa sıkıntı olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam Uygulamada Trojan Algılıyor Nedense Güvenlik Duvarını kapatıyorum hileyle oynadıktan sonra açarken trojan win 32 diye birşey oluyor Hileyle alakalımı Yoksa internettenmi bulaştı nasıl Düzeltebilirim Trojan algılıyor Uygulamada
hile ile alakalı olması gerekiyor 3.parti yazılım olduğu için tüm hileleri trojan olarak algılayabiliyor

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
hile ile alakalı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum,hilenin loaderinı anti virüs programları 3. Parti yazılım şeklinde algıladığı için virüs gibi görünüyor pc açısından,bu yüzden bilgisayarın anti virüsünü kapatman gerekli,hangi hileyle oynasan anti virüs programları hile yazılımlarını 3.parti yazılım olarak algılar
Memoryhackers hilelerine güvenebilirsin yüz binlerce kişi yıllardır bu forumdan hile kullanıyor zaten.

Çözüm
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
diğer hile neden çalışmıyor
Lol hilesinden bahsediyosan hile tespit edildi oyuna girer girmez ban yiyordun o yüzden hileyi şuanlık kapattılar ilerde açarlar mı pek bir fikrim yok konu başlığında yazdığın konuya gelirsek 3.part yazılım olduğundan trojen algılıyor olabilir antivirüsü kapat gönül rahatlığıyla kullan hacker centerdaki hilelerin hiç birinden zarar gelmez en kötü ban yersin virüs bulaşmaz iyi hileler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile ile alakalı dostum windows defenderı kökten kapatmak istiyorsan bunu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

içindeki programı aç ve
1654081217572.png
bu tuşa bas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...