Onaylı Üye
hileden dolayıHocam Uygulamada Trojan Algılıyor Nedense Güvenlik Duvarını kapatıyorum hileyle oynadıktan sonra açarken trojan win 32 diye birşey oluyor Hileyle alakalımı Yoksa internettenmi bulaştı nasıl Düzeltebilirim Trojan algılıyor Uygulamada
hile ile alakalı olması gerekiyor 3.parti yazılım olduğu için tüm hileleri trojan olarak algılayabiliyorHocam Uygulamada Trojan Algılıyor Nedense Güvenlik Duvarını kapatıyorum hileyle oynadıktan sonra açarken trojan win 32 diye birşey oluyor Hileyle alakalımı Yoksa internettenmi bulaştı nasıl Düzeltebilirim Trojan algılıyor Uygulamada
hile ile alakalıHocam Uygulamada Trojan Algılıyor Nedense Güvenlik Duvarını kapatıyorum hileyle oynadıktan sonra açarken trojan win 32 diye birşey oluyor Hileyle alakalımı Yoksa internettenmi bulaştı nasıl Düzeltebilirim Trojan algılıyor Uygulamada
Lol hilesinden bahsediyosan hile tespit edildi oyuna girer girmez ban yiyordun o yüzden hileyi şuanlık kapattılar ilerde açarlar mı pek bir fikrim yok konu başlığında yazdığın konuya gelirsek 3.part yazılım olduğundan trojen algılıyor olabilir antivirüsü kapat gönül rahatlığıyla kullan hacker centerdaki hilelerin hiç birinden zarar gelmez en kötü ban yersin virüs bulaşmaz iyi hilelerdiğer hile neden çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?