Çözüldü MemoryUI trojan mı içeriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu açmakta ki amacım bizlerden sizlerden ya da mh yönetiminden habersiz birşeyler mi oluyor bunu öğrenmek burada kimseyi kötüleyip karalamıyorum ben buranın ailesinin bir parçasıyım zaten. Bir arkadaşım uzun zamandır antivirüsü kapatarak her zaman ki gibi kullandığı hileyi yine loaderden açarken (antivirüs kapalı iken) resimdeki trojan uyarısını alıyor github vs birşeyler diyor. Yöneticilerimiz bizi aydınlatırsa çok rahatlarız şimdiden teşekkürler @LeftSpace <3

Adsız.jpg

Çözüm
evet veriyi githubdan çekiyor ancak neden aylardır böyle birşey olmuyor da bugün başlıyor, yani demek istediğim insanlar taraflı olarak mh ye tavır almasın ya da yanlış düşünmesin bir sorun varsa araştırıp bulunmalı düzeltilmeli bence
Antivirüsler güncellenir hani o yüzden olabilir en son 1 hafta önce update attık loadere başka gelmedi :)

Ayrıca Loaderimiz temizdir ve 2015 yılından beri üye olan, hile kullananlar var başlarına bişey geldimi, bilgisayarları yavaşladımı vs herşeyi sorabilirsiniz. Bizim saklicak bişeyimiz yok

Bu yüzden konuyu kapatıyorum : https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903 buradan mesaj atanlara yazabilirsiniz. 35 sayfa illaki hala aktif olarak kullanan vardır.
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
github üzerinden veri hile verisi çekildiği için böyle uyarılar almanız normal.

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
evet veriyi githubdan çekiyor ancak neden aylardır böyle birşey olmuyor da bugün başlıyor, yani demek istediğim insanlar taraflı olarak mh ye tavır almasın ya da yanlış düşünmesin bir sorun varsa araştırıp bulunmalı düzeltilmeli bence

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Antivirüsler güncellenir hani o yüzden olabilir en son 1 hafta önce update attık loadere başka gelmedi :)

Ayrıca Loaderimiz temizdir ve 2015 yılından beri üye olan, hile kullananlar var başlarına bişey geldimi, bilgisayarları yavaşladımı vs herşeyi sorabilirsiniz. Bizim saklicak bişeyimiz yok

Bu yüzden konuyu kapatıyorum : https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903 buradan mesaj atanlara yazabilirsiniz. 35 sayfa illaki hala aktif olarak kullanan vardır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...