25 Kas 2021 #1 doki007 D Onaylı Üye Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 83 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 6 9 HİZMET YILI MemoryUI indirdim cmd açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor açık kalmıyor aylardır hile kullanmıyordum konuya vakıf biri bana yardımcı olabilir mi metin2 hilesi kullanacağım açamadım
MemoryUI indirdim cmd açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor açık kalmıyor aylardır hile kullanmıyordum konuya vakıf biri bana yardımcı olabilir mi metin2 hilesi kullanacağım açamadım
25 Kas 2021 #2 ali özgür bar A Süper Üye Katılım 1 Nis 2019 Mesajlar 606 Çözümler 2 Tepki puanı 60 Ödüller 6 Yaş 31 7 HİZMET YILI Defender açık mı bi bak açıksa kapat güvenlik duvarı da aynı şekilde ve uı yı yönetici olarak çalıştır.
Defender açık mı bi bak açıksa kapat güvenlik duvarı da aynı şekilde ve uı yı yönetici olarak çalıştır.
25 Kas 2021 Konuyu başlatan #3 doki007 D Onaylı Üye Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 83 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 6 9 HİZMET YILI ali özgür bar' Alıntı: Defender açık mı bi bak açıksa kapat güvenlik duvarı da aynı şekilde ve uı yı yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıklayın ... Evet güvenlik duvarım açık kalmış teşekkür ediyorum yardımın için hayırlı sabahlar dilerim
ali özgür bar' Alıntı: Defender açık mı bi bak açıksa kapat güvenlik duvarı da aynı şekilde ve uı yı yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıklayın ... Evet güvenlik duvarım açık kalmış teşekkür ediyorum yardımın için hayırlı sabahlar dilerim
25 Kas 2021 #4 ali özgür bar A Süper Üye Katılım 1 Nis 2019 Mesajlar 606 Çözümler 2 Tepki puanı 60 Ödüller 6 Yaş 31 7 HİZMET YILI doki007' Alıntı: Evet güvenlik duvarım açık kalmış teşekkür ediyorum yardımın için hayırlı sabahlar dilerim Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim hayırlı sabahlar
doki007' Alıntı: Evet güvenlik duvarım açık kalmış teşekkür ediyorum yardımın için hayırlı sabahlar dilerim Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim hayırlı sabahlar
25 Kas 2021 #5 Esco3570 E PALA Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2019 Mesajlar 97 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Dostum silip tekrar yüklemeyi dene yada defender control indirip güvenlik duvarını kapat