Çözüldü MemoryUI virüs yüzünden açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben XFProjecti sıkıntısız kullanıyordum şuan smartscreen kapalı windows defender ayarları kapalı devre dışı ama xfprojecti açmaya çalışınca dosya virüslü olduğundan açılmıyor diyor ve sonunda .oldcore koyuyor dahada açılmıyor rardan tekrar tekrar yükleyerek denedim açamadım dün açmıştım niye böyle oldu anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim doğru konuyu bulamadığım içinde kusurabakmayın bunu pubg litede kullandığım için buraya yazıyım dedim xfprojectle ilgili konu bulamadım

Çözüm
Arkadaşlar ben XFProjecti sıkıntısız kullanıyordum şuan smartscreen kapalı windows defender ayarları kapalı devre dışı ama xfprojecti açmaya çalışınca dosya virüslü olduğundan açılmıyor diyor ve sonunda .oldcore koyuyor dahada açılmıyor rardan tekrar tekrar yükleyerek denedim açamadım dün açmıştım niye böyle oldu anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim doğru konuyu bulamadığım içinde kusurabakmayın bunu pubg litede kullandığım için buraya yazıyım dedim xfprojectle ilgili konu bulamadım
Defender Kapat yada defenderda o dosyaya izin ver
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Defender Kapat yada defenderda o dosyaya izin ver

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
silip tekrar kurmayı dene ocam anti virüs varsa kapatmalısın benim bildiğim kadarıyla

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Antivirus programlarınızı devre dışı bırakın. Bu tarz tüm uygulama hatta oyun crckleri bile her zaman virus lü gözükür. Defender veya başka program adı altında bir şeyler müdahele ediyordur programa bulmanız lazım.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Smart screen ve defenderi normal yollardan kapattıysan tam kapanmamış demektir. Bu da hata almana neden oluyordur
Bu yüzden internetten araştır windows defender kapatma yolları diye karşına birkaç çözüm yolu çıkacak bunları uygularsan dosyayı tekrar indirip kullanabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kayıt defretini kullanarak defenderi kapatmayı dene. Çünkü diğer yoldan kapatırsan beklenmedik bir anda tekrar açılabilir :)
iyi forumlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Defenderı kapatsan bile bir süre sonra illa tekrar açılır en güzeli dosyaya defenderda izin vermen

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Smart screen ve defenderi normal yollardan kapattıysan tam kapanmamış demektir. Bu da hata almana neden oluyordur
Bu yüzden internetten araştır windows defender kapatma yolları diye karşına birkaç çözüm yolu çıkacak bunları uygularsan dosyayı tekrar indirip kullanabilirsin
windows 10 ayarlardan virüs ve tehdit korumasına tıklıyorum birşey açılmıyor durdurdum mu ne yaptım bilmiyorum
Post automatically merged:

Defenderı kapatsan bile bir süre sonra illa tekrar açılır en güzeli dosyaya defenderda izin vermen
denetimden izinde verdim ekleyip yine aynı hatayı veriyor dostum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Antivirüs programı olmayabilir ama defender vardır onu kapat

windows 10 ayarlardan virüs ve tehdit korumasına tıklıyorum birşey açılmıyor durdurdum mu ne yaptım bilmiyorum

denetimden izinde verdim ekleyip yine aynı hatayı veriyor dostum
hizmetler kısmından kapatmayı dene

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tip No 1 Turnoff ur antivirus
Tipno 2 when u load the loader then u inject the cheat -to first u need to close the loader because he some time decteded

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
See my pubjlite cheat video in my down-comment see how to use loader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...