Seçkin Üye
Defender Kapat yada defenderda o dosyaya izin verArkadaşlar ben XFProjecti sıkıntısız kullanıyordum şuan smartscreen kapalı windows defender ayarları kapalı devre dışı ama xfprojecti açmaya çalışınca dosya virüslü olduğundan açılmıyor diyor ve sonunda .oldcore koyuyor dahada açılmıyor rardan tekrar tekrar yükleyerek denedim açamadım dün açmıştım niye böyle oldu anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim doğru konuyu bulamadığım içinde kusurabakmayın bunu pubg litede kullandığım için buraya yazıyım dedim xfprojectle ilgili konu bulamadım
Defender Kapat yada defenderda o dosyaya izin verArkadaşlar ben XFProjecti sıkıntısız kullanıyordum şuan smartscreen kapalı windows defender ayarları kapalı devre dışı ama xfprojecti açmaya çalışınca dosya virüslü olduğundan açılmıyor diyor ve sonunda .oldcore koyuyor dahada açılmıyor rardan tekrar tekrar yükleyerek denedim açamadım dün açmıştım niye böyle oldu anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim doğru konuyu bulamadığım içinde kusurabakmayın bunu pubg litede kullandığım için buraya yazıyım dedim xfprojectle ilgili konu bulamadım
Antivirüs programı yok ve tekrar tekrar yükledim bilgisayarı tekrar tekrar kapayıp açtım bişey değişmedi dosya virüslü deyip XFProjectv8.oldcore yapıyorsilip tekrar kurmayı dene ocam anti virüs varsa kapatmalısın benim bildiğim kadarıyla
windows 10 ayarlardan virüs ve tehdit korumasına tıklıyorum birşey açılmıyor durdurdum mu ne yaptım bilmiyorumSmart screen ve defenderi normal yollardan kapattıysan tam kapanmamış demektir. Bu da hata almana neden oluyordur
Bu yüzden internetten araştır windows defender kapatma yolları diye karşına birkaç çözüm yolu çıkacak bunları uygularsan dosyayı tekrar indirip kullanabilirsin
denetimden izinde verdim ekleyip yine aynı hatayı veriyor dostumDefenderı kapatsan bile bir süre sonra illa tekrar açılır en güzeli dosyaya defenderda izin vermen
hizmetler kısmından kapatmayı denewindows 10 ayarlardan virüs ve tehdit korumasına tıklıyorum birşey açılmıyor durdurdum mu ne yaptım bilmiyorum
Post automatically merged:
denetimden izinde verdim ekleyip yine aynı hatayı veriyor dostum
urdurmaya çalışınca erişim engellendi diyorAntivirüs programı olmayabilir ama defender vardır onu kapat
Post automatically merged:
hizmetler kısmından kapatmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?